Contactpersoon

Jop Kelderman

Salesmanager Industrie

‘Sinds 2021 werk ik als salesmanager industrie bij Hollander Techniek. Met mijn sales en marketing achtergrond weet ik de teams en het cluster te adviseren op zowel commercieel als strategisch vlak. De industriemarkt heb ik altijd een interessant werkgebied gevonden. Van nature ben ik geïnteresseerd in processen en waar vind je die meer als in de industrie.

Het mooiste project volgens Jop

‘Wat we doen bij Ennatuurlijk vind ik heel gaaf. Hollander Techniek is in dit project verantwoordelijk voor het ontwikkelen en standaardiseren van de software, het verzamelen van data, het omzetten van data in informatie en het optimaliseren van de techniek. Een mooi en waardevol project met een goede samenwerking tussen de verschillende partijen.’

Doen wat we zeggen

‘Bij Hollander Techniek doen we wat we zeggen. We lopen niet weg voor onze klanten en hun uitdaging. We weten altijd een goed oplossing te bieden die soms verder gaat dan wat er gevraagd wordt. We bieden een totaalpakket waarmee we de klant echt kunnen helpen. Verder gaan we altijd voor een goede samenwerking, een lange termijnrelatie en dit stralen we ook uit.

"Wij doen wat we zeggen"

Jop Kelderman, Salesmanager Industrie bij Hollander Techniek

De laatste projecten en het nieuws van Jop Kelderman

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws13 april 2021

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

Unilever | Hollander Techniek

Unilever

13 april 2021
Kantoren en gebouwen

Een opvallend circulair en slim centrum bouwen in Wageningen. Dat was een aantal jaar geleden de ambitie van Unilever met het Global Foods Innovation Centre. Hollander Techniek werd aangetrokken als E- en W-installateur voor dit inspirerende gebouw.

Unilever Regeltechniek | Hollander Techniek

Unilever | Regeltechniek

13 april 2021
Kantoren en gebouwen

Het Global Foods Innovation Center van Unilever in Wageningen moest een opvallend circulair, duurzaam en slim gebouw worden. Hollander Techniek heeft meet- en regeltechniek toegepast om alle installaties efficiënt te laten draaien en goed met elkaar te laten samenwerken.