Contactpersoon

Mark de Jong

ICT Business Consultant

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de ICT. In 2013 ben ik bij Hollander Techniek begonnen als adviseur accountmanager ICT. Ik heb altijd in commerciële adviserende rollen gewerkt en op dit moment is dat als ICT Business Consultant. In deze rol houd ik mij bezig met de ICT infrastructuur en alles wat daar bij hoort. Ik adviseer samen met de klantenteams onze klanten over totaaloplossing waar ICT een onderdeel van is.

Het mooiste project van Mark

Een mooi project is voor mij een project waarbij alle disciplines samenkomen en ICT de verbinden factor kan zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het Museum Arnhem.

Denken vanuit de vraag

Bij Hollander Techniek zitten wij naast de klant i.p.v. tegenover de klant om zo gezamenlijk te kijken naar de beste oplossing. We denken vanuit de vraag van de klant. Dit betekent ook dat wij af en toe kritisch naar ons zelf zijn en moeten toegeven dat wij niet de beste oplossing kunnen bieden. Maar dat is dan ook juist onze kracht! Daarnaast zijn multidisciplinaire projecten onze sterke kant, projecten waarbij de samenwerkingen tussen verschillende disciplines optimaal is en wij de klant een totaaloplossing kunnen bieden.

"Wij zitten naast de klant i.p.v. tegenover de klant."

Mark de Jong, ICT Business Consultant bij Hollander Techniek

De laatste projecten en het nieuws van Mark de Jong