Contactpersoon

Patrick van Berkum

Adviseur beveiligingstechniek

“Sinds 2019 werk in bij Hollander Techniek als adviseur beveiligingstechniek. Ik adviseer onze klanten in de retail, utiliteit en industrie over de juiste beveiligingsmaatregelen en houd daarbij rekening met alle risico’s die zich voor kunnen doen. Door mijn jarenlange ervaring in het beveiligingsvak heb ik veel kennis opgebouwd. Dat geeft vertrouwen bij zowel de klant als de organisatie.

Het mooiste project van Patrick

“We hebben recent de terreinbewaking bij een autobedrijf mogen verzorgen. Dit was een zeer specialistisch project met verschillende uitdagingen. In de buitenlucht zit je met weerselementen en bijvoorbeeld dieren die ook kunnen zorgen voor een melding. Door gebruik te maken van thermische camera’s en alarmverificatie is dit perfect opgelost. Het Openluchtmuseum Arnhem blijft natuurlijk een bijzonder project op een mooie locatie. Hier hebben wij de gehele brandmeldinstallatie mogen vervangen.”

Aandacht voor het probleem van de klant

‘Bij Hollander Techniek hebben we echt aandacht voor het probleem van onze klant. We denken mee vanuit verschillende hoeken en gaan altijd voor de beste oplossingen. Verder is vertrouwen erg belangrijk in de beveiligingswereld. En daar zit onze kracht! Wij zijn een zeer betrouwbare partner. Dit wordt bevestigd door onze vaste klanten die al sinds jaar en dag bij ons terugkomen.

"Wij gaan niet voor de hoogste prijs maar voor de beste oplossing."

Patrick van Berkum, adviseur beveiligingstechniek bij Hollander Techniek

De laatste projecten en het nieuws van Patrick van Berkum

Het Concertgebouw | Brandmeldinstallatie | Hollander Techniek

Het Concertgebouw | Brandmeldinstallatie

13 april 2021
Kantoren en gebouwen

Door de jaren heen zijn er veel kleine projecten uitgevoerd om de elektrotechnische- en brandmeldinstallaties up to date houden. Al sinds 2007 is Hollander Techniek verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische installaties. Wij zijn trots dat wij aan een gebouw mogen werken met zo’n rijke historie. Onlangs verving Hollander Techniek de brandmeldinstallatie.

Toegangscontrolesysteem | 247TailorSteel | Hollander Techniek

Nieuw toegangscontrolesysteem voor 247TailorSteel

13 april 2021
Maakindustrie

247TailorSteel is één van de grootste leveranciers van laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Tailor Steel wilde graag een nieuw toegangscontrolesysteem inclusief koppeling met het personeelsmanagementsysteem.

Vve Welgelegen - referentie | Hollander Techniek

Vve Welgelegen

13 april 2021
Kantoren en gebouwen

Uit een inspectierapport bleek dat de brandmeldinstallatie van de garage niet meer voldeed aan de normen van nu. De brandmeldinstallatie is vervangen en de garageboxen zijn één voor één voorzien van nieuwe brandmelders.