Contactpersoon

Richard Vos

Projectmanager industrie

‘Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd, heb ik voor een aantal internationale bedrijven gewerkt. Zo’n 10 jaar geleden maakte ik de overstap naar Hollander Techniek. Ik ben begonnen als projectleider met de ambitie om grote projecten te gaan draaien om zo Hollander Techniek ook meer strategische marktwaarde te geven. Naast mijn rol als projectmanager ben ik ook teamcoach. In deze rol ben ik betrokken bij de operationele groei.

Mijn specialisme is het koppelen van marktvraagstukken aan onze expertise industriële automatisering. Hierbij is automatiseren geen doel op zich, maar een ondersteuning om bedrijfsprocessen beter te overzien. Zo krijgen onze klanten de mogelijkheid om de verwachtingen voor de toekomst te borgen’.

Het mooiste project van Richard

‘Ik heb geen mooiste project, omdat alle projecten mooi zijn. Voor mij gaat het om het plezier dat ik elke keer weer ervaar wanneer wij de bedrijfsprocessen van een klant weten te optimaliseren. Dat plezier is waar ik mijzelf elke dag mee kan verbinden.’

No nonsense

‘Wij zijn een no nonsense familiebedrijf met het hart op de juiste plek. Dat hart klopt voor onze klanten.’

''Blijf daar waar je je intrinsiek het beste voelt. Dan komen jij en de organisatie om je heen tot bloei.''

Richard Vos, projectmanager industrie bij Hollander Techniek

De laatste projecten en het nieuws van Richard Vos

Vitens | Hollander Techniek

Vloeiende samenwerking met Vitens

Nieuws13 april 2021

Om onze dienstverlening te ontwikkelen en verbeteren, vragen wij onze klanten regelmatig naar hun ervaringen. Wat ging er goed en op welke vlakken kan Hollander Techniek verbeteren? Eén van de klanten die deelnam aan ons klanttevredenheidsonderzoek was waterbedrijf Vitens.

EnnatuurlijkP1 | Hollander Techniek

Eerste mijlpaal in project Ennatuurlijk behaald

Nieuws13 april 2021

Geheel onverwachts werd er een P1-storing veroorzaakt in het project Ennatuurlijk. De storing was een test om te kijken of de servicepartijen deze goed afhandelden in samenwerking met andere partijen.

HHNK | Hollander Techniek

Stromende samenwerking in de techniek

Nieuws13 april 2021

Is het de Noord-Hollandse nuchterheid van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) die zo goed past bij Hollander Techniek? Of wordt de klik door iets anders veroorzaakt? Nu bekend is dat de samenwerking is verlengd, wordt het tijd om aan drie medewerkers van HHNK te vragen hoe zij de samenwerking ervaren.