Apenheul Primate Park

Apenheul

Description of assignment

The Apenheul Primate Park, the Natuurhuis (nature and environmental education centre) and the municipality of Apeldoorn required a sustainable location where offices, nature and education could come together. The centre, named De St@art, should also be a place with attention to sustainable enterprise and sustainable practices.

Solution

With an area of 3,550 m2, De St@art provides three functions: offices, storage rooms and treatment rooms for use by the vets at Apenheul, offices and teaching rooms for the Natuurhuis, and multifunctional rooms including an auditorium for commercial exploitation. On the one hand, love for nature is developed and distributed in a sustainable and idealistic way, while on the other hand, the location is a venue for organizing events. Hollander techniek contributed ideas regarding the sustainable technical possibilities and built the electrical and security installations.

Contact

André Simonse

André Simonse
Commercieel Manager
+31 55-3681157 | LinkedIn André Simonse

Mail André Simonse

Projectinfo

Client:

Stichting Apenheul

Location:

Apeldoorn

Architect:

Rau en Partners

Advisor:

Valstar simonis

Completion:

April 2010

Type of building:

Office and auditory

Share this page: