CCTV

Een goed security management / beveiligingssysteem is voor veel bedrijven en particulieren cruciaal. Met een beveiligingssysteem beschermt u immers uw materiële en digitale eigendommen en voorkomt u schade. Bovendien eisen veel verzekeringsmaatschappijen dat u beschikt over beveiligingssystemen die u redelijkerwijs kunnen beschermen tegen calamiteiten. Geen beveiligingssystemen? Dan geen dekking of zelfs helemaal geen polis!

Wat is een CCTV systeem

Vele camerasystemen kunnen u van de juiste beveiligingsgraad voorzien. Zo ook een CCTV-systeem, maar waar staat CCTV voor? De afkorting CCTV staat voor “Closed Circuit TV”. CCTV-systemen bestaan uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen toegankelijk via de apparaten die op het circuit zijn aangesloten. De camera’s kunnen op verschillende locaties op een bedrijfsterrein of in een pand zijn aangebracht. CCTV-systemen zijn dan ook uitsluitend bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van panden, ruimten en terreinen. De beelden zijn eventueel real-time te bekijken via monitors, maar kunnen ook worden opgeslagen, zodat ze achteraf kunnen worden teruggekeken.

Als integraal beveiligingsbedrijf zijn wij in staat om uw CCTV-systeem te koppelen aan andere systemen. Stel gerust uw vragen hierover.

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681142 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: