CCTV

CCTV systemen bestaan uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten (Closed Circuit TeleVision). De beelden van de bewakingscamera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen toegankelijk via de apparaten die op het circuit zijn aangesloten. De camera’s kunnen op verschillende locaties op een bedrijfsterrein of in een pand zijn aangebracht. CCTV-systemen zijn dan ook uitsluitend bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van panden, ruimten en terreinen. De beelden zijn eventueel real-time te bekijken via monitors, maar kunnen ook worden opgeslagen, zodat ze achteraf kunnen worden teruggekeken.

Integrale beveiliging met security management 

Als integraal beveiligingsbedrijf zijn wij in staat om uw CCTV systemen te koppelen aan andere systemen. In een security management systeem kunnen meerdere beveilingssystemen en verschillende locaties of objecten in één overkoepelende schil worden samengebracht en gekoppeld. Dit geeft een grote mate van controle en beheersbaarheid.

Waarom een CCTV systeem?

Met een goed CCTV beveiligingssysteem beschermt u uw materiële en digitale eigendommen en voorkomt u schade. Bovendien eisen veel verzekeringsmaatschappijen dat u beschikt over beveiligingssystemen die u redelijkerwijs kunnen beschermen tegen calamiteiten. Geen beveiligingssystemen? Dan geen dekking of zelfs helemaal geen polis!

Benieuwd naar de mogelijkheden van CCTV systemen binnen uw bedrijf? 

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681142 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: