Design & Build & Maintenance

Op basis van functionele eisen en wensen, dat soms is aangevuld met schetsontwerp of voorontwerp, gaan wij aan de slag. Afhankelijk van de oplossing heeft Hollander Techniek de keuze uit zorgvuldig geselecteerde ketenpartners waarmee wij onze werken realiseren. Van architecten en constructeurs tot bouwkundig aannemers en gespecialiseerde adviesbureaus. U krijgt in een dergelijk traject een functionele oplossing van ons. wij garanderen de kwaliteit van het eindresultaat. Vaak worden deze trajecten aangevuld met een maintenance component. Door het D&B traject aan te vullen met meerjarig onderhoud bent u lange tijd verzekerd van een comfortabele oplossing.

Mogelijk ook Finance en Operate

Hollander Techniek gaat nog verder met het bieden van Finance- en Operate-modules die totale ontzorging mogelijk maken. Hiermee worden de elementen van de total cost of ownership (TCO) geactiveerd, wat op langere termijn meer resultaat oplevert.

Kortom u kunt bij ons terecht voor een variëteit aan trajecten. Te denken valt aan: Design and Construct (D&C), Design, Build, Maintain, Operate (DBMO), Design, Build, Maintain, Finance and Operate (DBFMO). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Kees Jansen

Kees Jansen
Adviseur installatietechniek
055-368 1124 | 

Mail Kees Jansen

Deel deze pagina: