Digital signage

Dagelijks hebben we te maken met een informatie overload. Hoe wint u de strijd om aandacht? U wilt bijvoorbeeld de consument verleiden tot een impulsaankoop en tegelijkertijd uw medewerkers betrokken houden door hen op de hoogte te brengen van nieuwsitems en doelstellingen. Voor de ene doelgroep heeft u dus een andere boodschap dan voor de ander. Dankzij digital signage hoeft dit niet ingewikkeld te zijn.

Verhoog uw verkoopcijfers

Dankzij onze digital signage oplossing bedient u vanaf één centrale plaats real-time alle schermen. Zo brengt u in vestiging A, waar het regent, een paraplu onder de aandacht terwijl u in vestiging B de aandacht op een zonnebril vestigt. Een boodschap is relevant wanneer deze is aangepast aan plaats, tijd en doelgroep. Zo trekt u waardevolle aandacht.

Effectief voor alle branches

Naast commercieel kan digital signage ook informatief ingezet worden. U wijst klanten bijvoorbeeld de weg door het gebouw met een interactief beeldscherm. Zo geeft u de bezoeker de touwtjes in handen. In de industrie brengt u uw productieproces real-time in beeld met industriële displays. Voor alle branches geldt dat digital signage een middel is om uw doelgroep te triggeren en daarmee uw doelen te behalen.

Uw voordelen

  • Dankzij afgestemde boodschappen bereikt u uw doelgroepen.
  • De mogelijkheden van digital signage zijn eindeloos en daardoor overal toepasbaar.
  • Dankzij interactieve mogelijkheden betrekt u de doelgroep nog meer bij uw boodschap.
  • Het gebruik van digital signage is eenvoudig dankzij de centrale besturing.

Wilt u meer weten over Instore optimalisatie oplossingen? Neem dan contact op of kijk op deretailversneller.hollandertechniek.nl.

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: