Elektrische laadpalen

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden staat volop in de belangstelling. Dat is niet vreemd! Elektrisch rijden is milieuvriendelijk, opladen is goedkoop en u betaalt nog geen wegenbelasting. Hollander Techniek verzorgt de installatie van laadpalen voor elektrische auto’s en scooters. Naast de installatie kunt u ook bij ons terecht voor gericht advies over het type laadpaal en onderhoud (op afstand). Natuurlijk is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar.

Intelligente elektrische laadpalen

Naast standaard elektrische oplaadpalen realiseert Hollander Techniek ook intelligente oplaadpunten. Deze punten kunnen informatie verzenden en ontvangen. Denk aan het inzichtelijk maken van de beschikbaarheid van het object, het meten van het totale verbruik en het melden van storingen.

Opmars van elektrisch rijden

Hollander Techniek is aangesloten bij het NKL (Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur). Dit is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die betrokken zijn bij elektrisch vervoer in Nederland. Het NKL is in 2014 opgericht om de samenwerking tussen deze partijen te vergroten en om door gezamenlijke projecten de kosten voor de publieke infrastructuur te reduceren. Een verdere opmars van elektrisch rijden wordt op deze manier mogelijk. Het NKL wil door het vergroten van kennisuitwisseling, onderzoek en ondersteuning van initiatieven de positie van Nederland op het gebied van elektrisch vervoer internationaal versterken. Hollander Techniek levert hier graag een bijdrage aan.

Uw voordelen

  • Dankzij elektrische laadpalen kunt u uw elektrische auto of scooter opladen op een voor u handige plek.
  • Door elektrisch te rijden levert u een bijdrage aan het milieu.
  • Doordat u voor elektrische auto’s nog geen wegenbelasting betaalt en geen brandstoffen nodig heeft, is elektrisch rijden een goedkoop alternatief op het reguliere rijden.

 

Neem contact op

 

Jeroen Herms
Projectleider Utiliteit
055-3681360

Mail Jeroen Herms

Deel deze pagina: