IP / Video bewaking

De toepassingen van cameratechnologie zijn de laatste jaren sterk ontwikkeld. De tijd dat camera’s slechts als observatiesysteem werden gebruikt, ligt ver achter ons. Nu passen we intelligente camera’s met hoge resolutie toe en koppelen we deze aan business intelligence tools. Dankzij IP- videobewaking camera’s heeft u altijd en overal toegang tot de beelden van uw videobewaking, waardoor er geen fysieke beperkingen meer zijn.

Geavanceerde IP videobewaking camera's

Opslag van beelden in centrale databases maakt dat dit materiaal snel en efficiënt ontsloten kan worden. Met remote acces beheert u systemen op afstand. Softwareapplicaties maken het daarnaast mogelijk dat detectie, analyse en classificatie van beelden automatisch plaatsvindt. Hiermee profiteert u gemakkelijk van de voordelen van hedendaagse camerabewaking. De mogelijkheden voor videobewaking ontwikkelen zich in razend tempo en bieden passende bewakingsoplossingen voor uw situatie.

Videobewaking via Managed Services (Cloud)

U kunt kiezen voor een op zichzelf staand, uitgebreid en complex videobewaking systeem, met High-End functionaliteiten of voor enkele camera's die de risico gebieden en objecten bewaken. Daarnaast kunt u kiezen voor videobewaking via onze cloudoplossing genaamd; Managed Services. Waar de drempel voor nieuwe technologie voor het midden- en kleinbedrijf nog vaak te hoog is, komt dankzij Managed Services nu ook voor deze organisaties de functionaliteit van grote nieuwe systemen beschikbaar. Het is veilig, flexibel, schaalbaar en betaalbaar. Meer weten over videobewaking via Managed Services?

Uw voordelen

  • Hoge beeldkwaliteit.
  • Makkelijk te integreren met andere systemen.
  • Biedt flexibiliteit.
  • U profiteert van de meeste geavanceerde videobewakingsysteem.
  • Dankzij de samenwerking met onze kennispartners Mileston en Axis bent u altijd zeker van een gedegen advies.
  • U heeft altijd en overal toegang tot uw videobewaking systemen.

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: