IT

Heeft u de wens om uw kantoor- of werkplekautomatisering te vernieuwen, om efficiënter te produceren, om integratie tussen diverse (IP) applicaties te realiseren, uw LAN- of WAN-netwerk te optimaliseren of uw telefonie-oplossing te vernieuwen? Dan zijn wij uw IT-partner in de sectoren Utiliteit, Industrie en Retail.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen door uw functionele vraagstukken om te zetten in technologische oplossingen. Onze IT-adviseurs en -engineers kunnen uw business software, industriële software en applicaties Lean, en op een hoog niveau, integreren, engineeren, uitvoeren en beheren. Uitgebreide kennis van de producten en de markt, in combinatie met A-merk producten, borgt de kwaliteit waar we voor staan.

We ontzorgen u middels gedegen onderhoud, service en (remote) support. Daarnaast beschikken wij over een adequate 1e en 2e lijns helpdesk.

Industrial IT

Onze software engineers binnen de industrie leggen een brug tussen kantoor- en productieautomatisering en verbeteren uw productieproces middels Smart Solutions. Onder Smart Solutions verstaan we standaard herbruikbare bouwblokken, zoals Pick-To-Light, Track & Trace, Overall Equipment Effectiveness/OEE, Werkplekautomatisering, Business Intelligence (BI), Planning, Quality en Andon.

Meer over industrial IT

Datanetwerken

Zonder signaal geen beweging, daarom is een goed datanetwerk van groot belang voor het functioneren van uw bedrijfsvoering. Vanuit onze disciplines Elektrotechniek en IT bieden wij u volledig geïntegreerde datanetwerken en netwerkinfrastructuren. Wij ondersteunen u van bekabeling, datakasten, switches en routers tot aan noodstroom voorzieningen (UPS, aggregaat). Bij het ontwerp en de installatie van uw nieuwe datanetwerk is er veel aandacht voor de veiligheid van uw verbindingen.

Meer over datanetwerken

Telefonie

Wij onderkennen de hoge waarde van geïntegreerde telefonie- en IT voorzieningen. Op basis van uw behoefte, ten aanzien van efficiëntie, bereikbaarheid, schaalbaarheid en kostenbesparing bieden wij u een passende telefonie-oplossing of een volledige telefooncentrale aan. Met onze kennispartners Cisco en Avaya bieden wij IP-telefonie (VOIP) als de standaard aan. Dit kan met een hosted oplossing of on-premise. Het mobiel- en device- onafhankelijk werken geeft u de meest flexibele bereikbaarheid.

Meer over telefonie

Wilt u meer weten over de IT-oplossingen die wij bieden? Neem dan contact op of kijk op ict.hollandertechniek.nl.

Neem contact op

Mark de Jong

Mark de Jong
Adviseur IT
+31 55-368 1162 |  

Mail Mark de Jong

Referenties

Deel deze pagina: