Pick to Light

Pick to Light

Assemblage en orderpicken zijn processen die zo efficiënt mogelijk moeten worden ingericht. Heeft u dit proces zo optimaal mogelijk ingericht of werkt u nog met papieren orderpicklijsten en handmatig assembleren? Een Pick to Light systeem helpt u de kwaliteit van uw assemblage of orderpicken te verbeteren.

Papierloos werken met Pick to Light

In de praktijk worden tijdens het assembleren verschillende eindproducten door elkaar geproduceerd. Dit vergroot de kans op fouten en dat komt de kwaliteit niet ten goede. Een Pick to Light systeem geeft met een gekleurde lamp aan welke producten worden samengevoegd tot één eindproduct. Zo kunt u papierloos werken en snel schakelen tussen productieruns. Deze oplossing biedt ook uitkomst in combinatie met digitale werkinstructies.

Bespaar tijd en verminder fouten

Ook magazijnopstellingen kunnen worden voorzien van oplichtende lampen die precies aangeven welke onderdelen voor een bepaald product of model nodig zijn. Vergissingen en verkeerd assembleren worden hierdoor vrijwel uitgesloten. Zo bespaart Pick to Light tijd en vermindert het de kans op fouten.

Hollander Techniek heeft ruime ervaring met de diverse toepassingen van het Pick to Light systeem. Maak gebruik van deze ervaring en verhoog de kwaliteit van het assembleren en orderpicken binnen uw organisatie.

Voordelen Pick to Light

  • Dankzij Pick to Light assembleert u snel en foutloos.
  • U produceert een grote variatie aan productie uitvoeringen tegelijkertijd.
  • U werkt papierloos dankzij het slimme lichtensysteem.
  • Pick to Light laat u profiteren van korte productietijden en grote efficiency.
  • Het systeem is gebruiksvriendelijk waardoor er minder opleiding en werkinstructies nodig zijn.

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Referenties

Deel deze pagina: