Retailtechniek

Binnen de retail is Hollander Techniek voor verschillende marktsegmenten actief. Te denken valt aan supermarkten, fashion winkels en bouwmarkten. Naast reguliere gebouwgebonden technieken (elektrotechniek, beveiliging, IT, Werktuigbouwkundige installaties) houden wij ons veelvuldig bezig met vraagstukken die gaan om winkelbeleving en conversie. Dit laatste zouden we kunnen vatten in het woord Store Intelligence. lees daarover hieronder meer.

Winkelautomatisering en Store Intelligence

Al sinds 2002 leveren wij integrale winkelautomatiseringsoplossingen voor onze retail klanten. In samenwerking met solutionpartners kunnen we efficiënt turnkey-projecten realiseren op het gebied van data-infrastructuur, databases, POS-systemen, security management, printers, betaalmogelijkheden en communicatiesystemen.

Heden ten dagen is het belangrijk zo veel mogelijk van uw winkelbezoeker te weten. Hiervoor heeft Hollander Techniek verschillende intelligente Store Solutions. De focus ligt op Instore Analytics (Video Analyse), Digital Signage en People Counting. Alles is er op gericht om inzicht te krijgen in gedrag en aankoop van de consument met als doel de conversie te verhogen.

Assemblage & snelle ombouwtijden

Om efficiënt uw winkelconcept om te bouwen of te upgraden leveren wij u vanuit ons goed geoutilleerde assemblagehal integrale geprefabriceerde technische oplossingen die we direct opleveren in uw winkel(s).  Samenwerking met solutionpartners en projectmanagement is dan een belangrijk factor. Dit alles zorgt voor korte ombouwtijden en weinig overlast voor de klanten in uw winkel.

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Referenties

Deel deze pagina: