Service 24/7

Services 24/7

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor service meldingen in de vorm van calamiteiten en storingen. Analyse van storingen vindt remote en voorafgaand aan een service bezoek plaats. Met deze strategie zijn wij in staat om verstoringen accuraat, adequaat en bij de bron zo veel mogelijk in één actie te verhelpen. Onze storingsmonteurs hebben altijd de back-up van een tweede storingsmonteur die als reserve beschikbaar is.

Meldingen worden zo snel mogelijk opgelost. Wanneer de klant beschikt over een onderhoudscontract kunnen gegarandeerde responstijden worden afgesproken.

Storingsmanagement

Calamiteiten en storingen, hoe minimaal ook, komen altijd ongelegen. Samen met Hollander Techniek kunt u zich hierop voorbereiden dankzij een preventief onderhoudsplan. Daardoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken. En mocht er toch een storing zijn: onze consignatiedienst is zowel tijdens als na kantooruren 24/7 beschikbaar. We sturen onze service centraal aan, zodat de juiste specialist u sneller, beter en efficiënter kan helpen.

Daarnaast heeft Hollander Techniek de mogelijkheid om op afstand op gebouwbeheersystemen en centrales in te loggen. Dit biedt de mogelijkheid om in overleg te monitoren en instellingen te wijzigen, zodat storingen op afstand (remote) verholpen kunnen worden.

Services 24/7 088-8018000 

Volledig Technisch beheer

Heeft u een beheer- en onderhoudsvraagstuk in relatie tot uw gebouw- en/of procesinstallaties? Zoekt u een betrokken partner die met u meedenkt over exploitatie? Een partner voor de lange termijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijdse verantwoordelijkheid? Een partner met serviceteams bestaande uit vakspecialisten die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen?

Hollander Techniek is een systeem-integrator. Wij kijken integraal naar zowel de onderlinge samenwerking met opdrachtgevers en onderaannemers binnen het technisch beheer alsook naar het presteren van installaties en systemen. Op basis van een continu proces van meten, analyseren en acteren is Hollander Techniek in staat kwaliteit te verbeteren en het volledige of gedeelde beheer van u over te nemen. Lees meer over technisch beheer.

Direct storing melden

Algemene vraag

 

Robert Wolters
Contractmanager
06-4170 1271 | 

Mail Robert Wolters

Deel deze pagina: