Smart Customization

Smart Customization

 

Multidisciplinaire integratie van engineering

Alle bouwstenen in één database. Hollander Techniek heeft standaarden niet vastgelegd in een dik boek, maar heeft in plaats daarvan een tool die persoonlijk voordeel biedt, namelijk gebruiksgemak. Omdat aan een oplossing zowel elektrotechnici, werktuigbouwkundigen als softwareprogrammeurs werken, is het een multidisciplinaire applicatie. Het is een interdisciplinaire engineering applicatie (IDEA). Deze is gebouwd op basis van het EPLAN Engineering Center (EEC).

Deze applicatie stelt het bedrijf beter in staat in te spelen op vaak sterk uiteenlopende en complexe behoeften van hun klanten. De kern van de oplossing is flexibel standaardiseren om zoveel mogelijk klant specifieke oplossingen te realiseren. Zo realiseren wij Smart Customization

Configurator Smart Customization

Het engineeringhulpmiddel, genaamd "IDEA", is een Inter Disciplinaire Engineering Applicatie die de engineers helpt bij het kiezen welke elementen zij nodig hebben voor een oplossing. Vergelijk het met een bak LEGO. Als de blokjes maar klein genoeg zijn, kun je er alles mee maken. Wij hebben de kleinste blokjes gemaakt. Met deze standaard mechatronische objecten kunnen miljoenen varianten gemaakt worden. Dankzij de ingebouwde kennis zijn verkeerde configuraties niet mogelijk. De configurator werkt zo simpel, dat een junior engineer een oplossing kan genereren in de helft tot een derde van de tijd. Dit geeft ons veel meer flexibiliteit om mensen in te zetten. De configurator haalt veel repeterend werk uit het proces, waardoor engineers zich kunnen richten op de echte uitdagingen. Het levert bovendien veel tijdwinst op. Hierdoor lieten onze engineers zich snel overtuigen om op deze manier te werken.

Neem contact op

 

Evert Bluemink
Vestigingsleider Almelo
0546 53 31 01| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Evert Bluemink

Deel deze pagina: