System Integrator

Het CSIA kwaliteitskeurmerk vormt voor u een belangrijke meerwaarde, daarom is Hollander Techniek een CSIA gecertificeerde System Integrator. Hierdoor bent u verzekerd van een System Integrator én partner die een heldere inschatting maakt van de risico’s, een accurate kostenbewaking opstelt en betrokken specialisten in huis heeft met verstand van zaken.

Continuïteit van het productieproces

Productieprocessen kunnen kwetsbaar zijn. Dit wordt bijvoorbeeld duidelijk wanneer de netwerkverbinding onregelmatigheid vertoont, onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn, van het PLC programma geen back-up is gemaakt of wanneer de 24 uur service niet bereikbaar is. Herkenbaar, maar niet wenselijk. De zwakke schakel zit vaak in de opstart van een project. Een solide System Integrator is hiervoor de oplossing. Wij begrijpen dat betrokkenheid vanaf de ontwerpfase bepalend is voor het eindresultaat. Dat wordt benadrukt door het CSIA kwaliteitskeurmerk. Het toont aan dat Hollander Techniek een financieel gezond en goed georganiseerd bedrijf is die vakkundig en in alle opzichten betrouwbaar is. Dit geeft u zekerheid in de investeringen die u doet.

Kwaliteitscriteria van een System Integrator

De kwaliteitseisen voor de certificering van Hollander Techniek komen voort uit best practices. Deze criteria hebben betrekking op verschillende bedrijfsprocessen:

  • Algemeen management
  • Personeel en organisatie
  • Marketing, marktontwikkeling en verkoop
  • Financieel management
  • Projectmanagement
  • Ondersteunende activiteiten

Uw voordelen:

Early involvement, nauwe samenwerking en openheid is volgens ons essentieel om een goed kwaliteitsniveau te halen, daar doet u uw voordeel mee. Dankzij het CSIA kwaliteitskeurmerk bent u zeker van een betrokken partner. Als System Integrator borgt Hollander Techniek de continuïteit van uw productieprocessen.

Benieuwd wat Hollander Techniek als gecertificeerde System Integrator voor u kan betekenen? Wij nemen graag contact met u op.

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: