Telefonie

Met onze kennispartners Cisco en Avaya bieden wij IP-telefonie (VOIP) als de standaard.
Op basis van uw behoefte, ten aanzien van efficiëntie, bereikbaarheid, schaalbaarheid en kostenbesparing bieden wij u een passende telefonie-oplossing. Dit kan via de cloud of on-premise. Ook het mobiele werken zien wij als een belangrijk aspect, want daarmee bent u altijd en overal bereikbaar onafhankelijk van het device.

Hollander Techniek onderkent de hoge waarde van geïntegreerde IT-voorzieningen. Dit wordt weergegeven in een aanbod van ge¬avanceerde communicatie-oplossingen: van datanetwerken, telefooncentrales en netwerkcomponenten tot spraak-, video-, data,- mobiele- en draadloze communicatie.

On-premise telefonie

Uw telefonie-oplossing kan via de cloud of on-premise. On-premise betekent dat uw telefonie-oplossing op uw locatie zelf wordt geïnstalleerd en eventueel gekoppeld wordt met andere locaties. We optimaliseren uw communicatie, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden en welk device men gebruikt.

Voor het tot stand brengen van de spraakverbinding via de datalijn voor VoIP telefonie is het SIP Protocol nodig. SIP is een protocol om multimediacommunicatie (audio-, video- en andere datacommunicatie) mogelijk te maken en vervangt de traditionele analoge- en ISDN lijnen.

Hosted telefonie

Hosted telefonie geeft u een grote mate van flexibiliteit. Binnen onze dienst Managed Services bieden wij u professionele hosted IP-telefonieoplossingen. Ongeacht of uw telefonievraagstuk groot of klein is, u maakt altijd gebruik van high end en goed beveiligde oplossingen. Uw telefonie oplossing is met Managed Services snel uitgerold tegen lage tarieven. Hosted telefonie via Managed services laat uw bedrijf naadloos meegroeien of krimpen, want u kunt maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen.

We zien veel bedrijven in de retail en bedrijven met veel locaties de keuze maken voor Hosted telefonie. Juist vanwege de schaalbaarheid, flexibiliteit en snelle uitrol. Meer weten over onze hosted diensten binnen Managed Services (infrastructuur, telefonie, Wifi, Toeganscontrole, Cameratoezicht en werkplekautomatisering). 

One-stop-shop

Hollander Techniek is een multidisciplinaire dienstverlener en daarmee voor u een one-stop-shop. We integreren verschillende spraak- en communicatie oplossingen. Dit zijn oplossingen waar internet, vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd in combinatie met kantoorsoftware, industriële software en mobiele applicaties. Door de integratie met andere softwarepakketten in de bestaande netwerkarchitectuur zorgen wij voor een optimale oplossing in de gehele bedrijfsvoering. In de realisatie is het voor u van belang dat de communicatie via uw IP-telefoons eenvoudig en soepel verloopt. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, locatie of tijdstip. Daar kunt u op rekenen.

Voordelen telefonie

  • Telefonie omzetten naar VOIP is kostenbesparend.
  • Centraliseren van telefonie haalt overcapaciteit weg, is efficiëntie.
  • GSM integratie, onderdeel maken van telefooncentrale.
  • Mobiel werken.
  • Betrouwbaar, flexibel, schaalbaar en kostenbesparend.

 Kennispartner: Cisco en Avaya

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. telefonie? Neem dan contact op of kijk op ict.hollandertechniek.nl.

Neem contact op

Mark de Jong

Mark de Jong
Adviseur IT
+31 55-368 1162 |  

Mail Mark de Jong

Deel deze pagina: