Tracking and Tracing

Tracking and Tracing

Klanten en eindgebruikers worden kritischer en de wetgeving wordt strikter. Organisaties, producten en processen worden onder een vergrootglas gelegd. Tegenwoordig willen we graag tot aan de grondstof de herkomst van een product achterhalen. Daarnaast wilt u uw risico’s beheersbaar maken en voldoen aan wettelijke verplichtingen of bijvoorbeeld de voedselveiligheid. Hoe gaat u daarmee om?

Systeemkoppelingen

Real-time inzicht biedt uitkomst. Dankzij Tracking & Tracing krijgt u inzicht in de (herkomst van) componenten die zijn gebruikt, wie eraan heeft gewerkt, aan welke machine en waar het product zich bevindt. Door het implementeren van systeemkoppelingen kunt u gebruikmaken van gegevens die al in uw processen en machines beschikbaar zijn. Zijn noodzakelijke productgegevens niet aanwezig? Dan plaatsen wij hiervoor apparatuur.

Het Tracking & Tracing systeem koppelen wij aan bijvoorbeed de MES of ERP laag, RFID readers, barcodescanners, labelprinters en etiketprinters (industrial printing). Zo wordt uw productieproces volledig traceerbaar.

Door automatische registratie bespaart u tijd en zorgt u voor een sluitende documentatie. Hiermee voldoet u aan de verwachtingen van de consument of eindgebruiker en aan de wettelijke bepalingen of de voedselveiligheid. Tracking & Tracing is inzetbaar in de food-, maak- en recycling industrie. Vooral in combinatie met industrieel labelen wordt het systeem veel toegepast. Denk aan verplichte data voor foodverpakkingen.

Voordelen Tracking and Tracing

  • Dankzij het Tracking & Tracing systeem bent u er altijd zeker van dat u voldoet aan alle wettelijke richtlijnen of voedselveiligheid.
  • Uw klanten hebben altijd inzicht in de herkomst van uw product.
  • Uw productieproces wordt volledig traceerbaar dankzij de integratie met interne systemen.

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Deel deze pagina: