Wifi

Wifi is een bijna onmisbaar onderdeel geworden. Of het nu gaat om een draadloos gastennetwerk voor bedrijven, zorgcentra, winkelcentra, treinstations, horecagelegenheden, sportcentra of scholen. De grote verscheidenheid aan gebruikers en apparaten maakt een openbare ruimte voor een IT afdeling tot een behoorlijk uitdagende omgeving. Een betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd Wifi netwerk uitrollen is dan een mooie uitdaging. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een draadloos Wifi netwerk.

Hollander Techniek heeft een breed aanbod aan Wifi producten. Hierdoor zijn we in staat om het Wifi netwerk optimaal uit te rollen en in te richten. Een goed dekkend netwerk is mogelijk, zelfs in uitdagende omgevingen waar veel gebruikers tegelijk van het netwerk gebruik maken. Door het netwerk in VLAN’s op te delen is het mogelijk om draadloos toegang te verlenen aan eigen medewerkers of gasten. Hierdoor kunnen de gasten gebruik maken van het netwerk of het internet, maar niet bij de informatie die niet voor hen bestemd is.

Een Wifi netwerk moet altijd beschikbaar zijn voor de diverse gebruikers, eenvoudig centraal beheerd kunnen worden, stabiel, veilig en probleemloos zijn. Een optimaal Wifi netwerk helpt u om meer tijd aan uw kerntaken te kunnen besteden.

Voordelen

  • Centrale beheersbaarheid.
  • Platform- en device onafhankelijk.
  • Schaalbaar.
  • Veilig, tot op gebruikersniveau te configureren.
  • Flexibel.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voordelen van een goed Wifi netwerk. Voor meer informatie neem contact op of ga naar ict.hollandertechniek.nl.

Neem contact op

Mark de Jong

Mark de Jong
Adviseur IT
+31 55-368 1162 |  

Mail Mark de Jong

Deel deze pagina: