Zwembadtechniek

Zwembadtechniek

Complete zwembaden en wellnessvoorzieningen turnkey opleveren is voor ons vanzelfsprekend. Profiteer ook van onze brede kennis en ervaring met waterbehandeling, luchtbehandeling en de besturing van deze systemen. De synergie tussen water- en luchtbehandeling, elektrotechnische installaties en besturing levert u lagere energie- en exploitatiekosten op.

Zwembadtechniek is voor Hollander Techniek een specialisme waarin we superieur zijn van A tot Z. Wij verzorgen het advies, het ontwerp, de realisatie en het onderhoud.

Het beheer van een zwembad is een tijdrovende en ingewikkelde aangelegenheid. Voor het regelen van onder meer verwarming en filter- en doseerinstallaties worden verschillende systemen gebruikt. Hollander Techniek biedt een centraal gebouwbeheersysteem waarop alle technische installaties van klimaat tot beveiliging, van dosering tot Legionellapreventie vanuit één computer of tablet aangestuurd worden.

Bouwkundig & Multidisciplinair

Vaak zijn wij als technisch dienstverlener multidisciplinair verantwoordelijk voor de prestatie van de technische installaties binnen een zwembad. Steeds vaker treden wij ook op als bouwkundig aannemer. Deze rol vervullen wij nadrukkelijk in de markt van zwembadrenovaties, want hierin is vanuit het oogpunt duurzaamheid, onderhoud en kostenbesparing de techniek leidend. Het bouwkundige deel wordt hierop aangepast.

Meer en meer worden deze projecten uitgevoerd vanuit BIM (Bouw Informatie Model). We ondersteunen onze klanten vanaf de adviesfase tot uitvoering. Ook de prestatieverantwoordelijkheid durven wij op ons te nemen en leggen wij vast in langlopende onderhoudscontracten.

Neem contact op

Gerard Velderman

Gerard Velderman
Manager zwembaden
055-3681158 |

Mail Gerard Velderman

Referenties

Deel deze pagina: