HIP-dag Digitaal

Welkom bij Hollander Techniek! We zijn ontzettend blij dat je ervoor hebt gekozen om bij ons te komen werken. Je eerste dagen, weken, maanden of misschien zelfs al een jaar zitten er op. We hopen dat je het naar je zin hebt.

Verspreid over vier werklocaties en met zo’n 500 medewerkers is Hollander Techniek een bedrijf van formaat. Het kan daarom best even duren voordat je begrijpt hoe bepaalde processen lopen, welke disciplines er zijn en welke werkzaamheden we uitvoeren. Laat staan dat je alle namen van al je collega’s kent, zeker in deze tijd….. Geen paniek! Dat komt allemaal vanzelf goed.

Normaal gesproken organiseren we een aantal keer per jaar de HIP-Dag (HIP = Hollander Introductie Programma) voor alle nieuwe medewerkers. Want naast kennis over alle praktische zaken, vinden we het ook erg belangrijk dat je een ‘Hollander-gevoel’ ontwikkelt. Tijdens deze dag nemen we je mee op Hollander-reis. We laten je zien wie we zijn, wat we doen en we willen je kennis laten maken met de kernwaarden die de rode draad vormen in onze manier van werken.

Vanwege de diverse maatregelen die er zijn of zijn geweest als gevolg van Covid-19 zijn wij helaas niet in staat geweest om een fysieke HIP-dag te organiseren. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om de presentaties die normaliter tijdens de HIP-dag worden gehouden te filmen. Er is gekozen voor een snelle, tijdelijke oplossing omdat we hopen dat we de fysieke HIP-dag snel weer door kan gaan. Zodra dit weer kan zullen we ook jullie nog uitnodigen om mee te gaan op projectbezoek.

Mochten er vragen zijn over de digitale HIP-dag, heb je iets gemist of heb je tips voor ons? Neem dan contact op met Team P&O via hollander.personeel@hollandertechniek.nl.

Film HIP-dag Digitaal

Druk op het vierkantje om op volledig scherm te bekijken. 

Inhoud HIP-dag-film:

00:00 - Welkom door Nienke Koetsier.
01:35 - Erik Hollander geeft een toelichting op de organisatie Hollander Techniek.
06:40 - De andere directieleden stellen zichzelf voor.
09:30 - Bedrijfsfilm.
13:20 - Jeroen Burger vertelt over veilig werken.
20:30 - Robert Wolters geeft een uitleg over de BHV-organisatie.
23:30 - Nienke Koetsier stelt het team P&O voor.
34:55 - Marco Koorevaar, voorzitter Personeelsvereniging, stelt zichzelf voor.
37:45 - Piet de Groot, voorzitter Ondernemingsraad, stelt zichzelf voor.

Uitleg SharePoint en Insite

Druk op het vierkantje om op volledig scherm te bekijken. 

 

 

Deel deze pagina: