Food

Storingsvrij en beheersbaar

De foodindustrie vraagt om een storingsvrij- en beheersbaar proces waarin maximale betrouwbaarheid en traceerbaarheid van ingrediënten voor de voedselveiligheid, in grote mate belangrijk zijn voor het bedrijfsresultaat.

Winstgevendheid vergroten in de foodindustrie

Hoe verbetert u uw winstgevendheid in een sector waarin massaproductie en toegenomen wereldwijde concurrentie de overhand hebben en de kwaliteitseisen steeds hoger worden? Wij helpen u bij het elimineren van verspillingen van bijvoorbeeld voedsel en energie en het verhogen van de efficiëntie van het productieproces door bijvoorbeeld Lean manufacturing of tools als Overall Equipment Effectiveness (OEE). Of we zetten ons programma van complete verpakkings­oplossingen op basis van picking and packing robots inclusief logistieke afhandeling voor u in.

Smart Solutions 

Gericht op de behoeftes in de food industrie, hebben wij Smart Solutions ontwikkeld. Deze slimme oplossingen zijn als bouwstenen afzonderlijk, maar ook als geheel inzetbaar. Het resultaat hiervan is een compleet data-gedreven proces. Denk bijvoorbeeld aan Tracking & Tracing, Overall Equipment Effectiveness (OEE), Business Intelligence (BI), Planning, Kwaliteit en Werkplek automatisering (voor instructie en/of registratie). Deze bouwstenen zijn aan te passen aan specifieke situaties met als doel het verbeteren van uw kostenefficiëntie, doorlooptijd en kwaliteit. Bovendien levert dit waardevolle informatie en inzichten vanuit uw procesdata op.

Turnkey opleveren

Als system-integrator weet Hollander Techniek als geen ander welke eisen aan de productieautomatisering in de foodindustrie worden gesteld. HACCP en EHEDG richtlijnen zijn dan ook gewaarborgd met onze geïntegreerde en data-gedreven oplossingen. Daarmee bent u klaar voor de toekomst. Wij zijn in staat om elke gewenste configuratie samen te stellen en turnkey op te leveren. Dit komt door onze vergaande kennis van de productieprocessen en door volledige integratie van software, procesautomatisering, CIP-installaties en robotisering-oplossingen.

Hollander Techniek realisatie- en servicepartner

Aangezien wij begrijpen dat maximale beschikbaarheid en continuïteit van uw proces dé belangrijkste factoren zijn voor een optimaal resultaat, zijn wij naast realisatiepartner ook ingericht als servicepartner. Wij staan 24/7 voor u klaar indien onverwacht verstoringen optreden. Bent u toe aan de volgende stap richting automatisering, dan kan het wenselijk zijn om samen een plan uit te werken. Ook op dit vlak kunnen wij u ondersteunen. Samenwerken aan optimalisatie van uw proces, is onze uitdaging!

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: