Wachtwoord wijzigen

Vanmorgen, vrijdag 31-01-2020, zijn er diverse inloggegevens van collega’s buit gemaakt door kwaadwillenden. Hierdoor waren wij (team ICT) genoodzaakt alle gebruikersaccounts te blokkeren en het wachtwoord te wijzigen.

Via onderstaande stappen leggen wij je uit hoe je je wachtwoord moet wijzigen en vervolgens in te loggen op je diverse apparaten.

Wachtwoord wijzigen:
 • Open deze link
 • Vul bij ‘Personeelsnummer’ je emailadres@hollandertechniek.nl in.
  !!Heb je nog geen UPN-change gedaan (wijziging gebruikersnaam) vul dan je personeelsnummer@hollandertechniek.nl in!!
 • Vul bij ‘Oud wachtwoord’ het wachtwoord uit de sms in die je op je mobiel (zakelijk of privé) hebt ontvangen.
 • Vul bij ‘Nieuw wachtwoord’ en ‘Nieuw wachtwoord bevestigen’ je nieuwe wachtwoord* in.

Je nieuwe wachtwoord moet voldoen aan:

 • Mag niet lijken op je voorgaande wachtwoorden
 • 8 karakters
 • Onderscheid tussen hoofd- en kleine letters
 • 1 cijfer
 • Je eigen naam mag hier niet in voorkomen, ook niet deels

Inloggen op je werkplek:

Wanneer op één van de vestigingen aanwezig bent en je wilt inloggen met je nieuwe wachtwoord, zorg er dan voor dat je werkplek fysiek met een kabel verbonden is met het netwerk. Start je werkplek opnieuw op en vervolgens kun je inloggen met je gewijzigde wachtwoord.

Ik ben onderweg of thuis:

Wanneer je onderweg bent en je hebt je wachtwoord gewijzigd via bovenstaande methode kun je met dit nieuwe wachtwoord nog niet inloggen op je werkplek; dit komt omdat er geen verbinding met de servers is.

 Om dit te verhelpen log je met je oude wachtwoord op je laptop/tablet in, en maak vervolgens VPN verbinding via ‘cisco any connect’. Vul bij de login gegevens je nieuwe wachtwoord in en maak verbinding met hollander. Vervolgens vergrendel je je apparaat door te drukken op Windowstoets-L en log vervolgens in met je nieuwe wachtwoord. (LET OP! VPN dient hiervoor actief te zijn). Het nieuwe wachtwoord is vervolgens te gebruiken op deze werkplek.

Gevolgen:

In verband met bescherming van persoonsgegevens hebben wij besloten toegang tot AFAS InSite tot nader bericht te blokkeren.

Heb je vragen of lukt bovenstaande niet, neem dan contact op met de helpdesk via 088-8018080 of via toestelnummer 1000 (houd rekening met een wachttijd). Niet urgente vragen graag vandaag per mail naar de helpdesk.

Deel deze pagina: