Food

Hoe verbetert u uw winstgevendheid in een sector waarin massaproductie en toegenomen wereldwijde concurrentie de overhand hebben en de kwaliteitseisen steeds hoger worden? Wij helpen u bij het elimineren van verspillingen en het verhogen van de efficiëntie door bijvoorbeeld Lean manufacturing of tools als Overall Equipment Effectiveness (OEE). Ons programma van complete verpakkings­oplossingen op basis van picking and packing robots inclusief logistieke afhandeling zetten we graag voor u in.

Binnen de food industrie maken wij vaak gebruik van onze Smart Solutions. Dit zijn standaard herbruikbare bouwblokken zoals, tracking & tracing, Overall Equipment Effectiveness (OEE), Business Intelligence (BI), Planning, Quality of Werkplekautomatisering. Deze bouwblokken zijn  snel aan te passen aan klantspecifieke situaties. Dit komt de kostenefficiëntie, doorlooptijden en kwaliteit flink ten goede en levert bovendien veel waardevolle informatie.

Als system-integrator weet Hollander Techniek als geen ander welke eisen aan de productie automatisering worden gesteld. Door de enorme kennis van de productieprocessen zelf en de hier toe te passen automatiseringssystemen of robotisering oplossingen (denk aan delta robot, palletisering robots) zijn wij in staat  turnkey projecten op te leveren.

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: