Maakindustrie

De wereldwijde maakindustrie investeert grootschalig in digitalisering. Óók de Nederlandse maakindustrie kan hierin een verbeterslag maken. Dit vraagt om een vernieuwde benadering. Hollander Techniek zorgt er samen met ketenpartners voor dat de maakindustrie efficiënt kan blijven produceren. Dankzij innovatie en het bundelen van beschikbare kennis in samenwerking met ketenpartners, tillen we de maakindustrie samen naar een hoger plan. Kwaliteits- en efficiëntieverbetering, Lean Six Sigma, co-creatie, IoT (Internet of Things) en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Als kennispartner helpen we u van advies tot en met realisatie. Samen verkennen we de mogelijkheden en maken we de volgende stap!

Hoe wij samen úw roadmap maken

Het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, is een veelvoorkomende doelstelling waarmee wij een verkenningstraject starten. Mass customization (massamaatwerk) is een trend die we hierbij vaak tegenkomen, maar ook een trend die direct invloed heeft op het primaire productieproces. Op maat, persoonlijk en flexibel produceren, mét de voordelen die massaproductie biedt. We bekijken samen met u en onze partners het huidige productieproces en de werkende productielijn, analyseren deze technisch en financieel en komen uiteindelijk samen met u tot een advies: een automatiseringsplan. Met (deel)projectplannen zorgen we ervoor dat we de beoogde veranderingen behapbaar en inzichtelijk houden. Door productieprocessen op deze manier structureel slimmer in te inrichten, te automatiseren én bestaande technieken handig te combineren maken we samen met u de volgende stap die nodig is om een serieuze speler te blijven in de huidige Nederlandse maakindustrie.

Innovatieve verbetering met Smart Industry

Smart Industry – ook wel Industrie 4.0 genoemd – helpt de maakindustrie om zaken eenvoudiger, efficiënter en innovatiever te maken. Door toepassing van slimme oplossingen zoals robotisering, cloud computing en door data te verzamelen uit uw productieproces (Big Data), kan een verbeterslag gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rapportage en visualisatie van efficiency met OEE, Tracking & Tracing van grondstoffen naar eindproducten of een papierloze en slimme werkplek. Hiermee helpen wij u om uw productieproces continue te verbeteren en optimaliseren, bent u flexibel en maakt u beslissingen met behulp van de meest actuele informatie en resultaten. Uiteindelijk kan met behulp van de data de stap worden gezet van diagnose naar prognose.

Start uw eigen (r)evolutie!

Het eerste optimalisatieproject hoeft niet groot te zijn. Ons advies is zelfs: begin klein. Start met een strategische visie, stel prioriteiten en begin praktisch en met een kleine wijziging. Hollander Techniek wijst de weg en helpt u – als Smart Industry Ambassadeur – om met uw eigen mensen uw visie te realiseren. Dit maakt de kans op succes groter en creëert tevens een kans om ervan te leren. Maakt u ook deze next step en start u samen met ons uw (r)evolutie?

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Deel deze pagina: