Waterzuivering

Een rioolwaterzuiveringsinstallatie of drinkwaterzuiveringsinstallatie die voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en eisen? Innovatief, duurzaam en toekomstgericht? De beschikbaarheid en kwaliteit van water staan voortdurend onder druk. Daarom werken wij met onze klanten continu aan de productie van gezond en betrouwbaar drinkwater, uitgebalanceerd proceswater en gezuiverd afvalwater. 

Nieuwbouw, aanpassing of renovatie van zuiveringsinstallaties 

Al vele jaren verzorgt Hollander Techniek industriële wateroplossingen voor (drinkwater)bedrijven en waterschappen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanpassing of renovatie van zuiveringsinstallaties voor afvalwater, drinkwater of proceswater. Nieuwe technieken, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zorgen voor slimme en duurzame innovaties die leiden tot financiële besparingen en milieuvoordelen.

Innovatieve oplossingen voor waterzuivering

Afvalwater op een duurzame manier zuiveren met minder energie, minder chemicaliën en minder ruimte. Via een warmtekrachtkoppeling een reductie in energie realiseren. We pakken complete projecten op. Van een totaalconcept als system integrator tot een afzonderlijk waterproject, onderhoud van uw waterinstallaties of advies over optimalisaties. Van procesbesturing (hard-/software), werktuigbouwkundige (proceswater)installaties, middenspanning tot elektrotechnische en bouwkundige verantwoordelijkheden. Waar nodig maken we gebruik van betrouwbare (ketenpartners) en sturen het geheel projectmatig aan. Voor ons is het dagelijkse kost. 

Neem contact op

 

Robin Holleboom
Projectleider industrie
055 368 1111| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Robin Holleboom

Deel deze pagina: