Overig

Alles draait om de consument die uw winkel bezoekt. U wilt hen met uw winkelformule de juiste shopbeleving geven en uw verkoop stimuleren. Wat u niet wilt is bezig zijn met allerlei randzaken, zoals reguliere technieken of winkelautomatisering. Toch helpen een heel aantal technische zaken u met de juiste shopbeleving, inzicht in uw klanten en het verhogen van de conversiegraad. Hollander Techniek is een multifunctionele technisch dienstverlener die u integrale plug & Play solutions biedt.

We hebben veel ervaring in de retailmarkt en met name in de supermarkt- en bouwmarktwereld, maar ook vele andere retailbedrijven en mkb’ers weten ons te vinden. Wij bieden hen uiteenlopende passende oplossingen. Met onze integrated Retail Solutions bieden wij turnkey oplossingen op het gebied van retailtechniek, winkelautomatisering, beveiliging, IT, elektrotechniek en werktuigbouw. Hollander Techniek neemt hierbij alle zorg uit handen van ontwerp, installatie tot aan service en onderhoud.

Assemblage & Snelle ombouwtijden

Al sinds 2002 is Hollander Techniek actief op het gebied van retailtechniek en winkelautomatisering. Wij zijn volledig ingericht op het bedienen van onze retail-klanten en beschikken over een goed geoutilleerde assemblagehal, waar wij met meerdere partners technieken integreren en prefabriceren. We assembleren functionele technische oplossingen die we direct opleveren in de winkels. Efficiëntie halen we uit de integratie van techniek en projectmanagement. Dit zorgt voor korte ombouwtijden en weinig overlast voor de consument. Verder beschikken we over een innovatieruimte waarin wij samen met de klant kunnen kijken naar functionele technische oplossingen.

Store Intelligence solutions

Heeft u behoefte aan meer dan alleen verlichting-, klimaatbehandeling- en of beveiligingsinstallaties? Dan gaan we als snel richting de ontwikkelingen rondom de ‘intelligente winkels’. Hollander Techniek noemt dit Store Intelligence. Binnen Store Intelligence ligt er een focus op Instore Analytics (Video Analyse), Digital Signage en People Counting. Alles is er op gericht om inzicht te krijgen in gedrag en aankoop van de consument met als doel de conversie te verhogen. Wij gaan er vanuit dat u graag wilt weten wie er in de winkel komt en hoe men zich gedraagt. Welke route uw klanten lopen, waar ze blijven staan en hoe vaak een artikel van het schap wordt gepakt? Store Solutions helpt u hierbij.

Interesse? Lees dan de items uit het grijze blok hiernaast of stel uw vragen aan Karin de Bleyser.

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: