Supermarkten

Wij kunnen u helpen de verblijftijd van klanten in de winkel te verlengen en de conversie te vergroten. Vele technieken kunnen u hierbij ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan WiFi, informatiezuilen, digital signage en Instore Analytic tools.

De ontwikkelingen en het aanbod van een supermarkt wordt meer en meer bepaald door de klant. Zo geeft men aan wat ze graag op hun bord willen hebben en de supermarkten spelen hierop in door hun aanbod daarop aan te passen. Daarnaast kan de consument altijd, alles én overal kopen. In alle ontwikkelingen en veranderingen zijn de behoeftes van de klant leidend. Inzicht in de klant wordt daarom steeds belangrijker. Techniek kan u hierbij ondersteunen.

Korte ombouw tijden

Naast Business intelligence georiënteerde technieken is Hollander Techniek al jaren gespecialiseerd in full-service projecten. Het in korte tijd ombouwen van winkelformules is ons dagelijks werk. Efficiency halen wij uit de integratie van technieken, pre-fabricatie en gedegen projectmanagement.  Vanuit onze assemblage hal in Amersfoort sturen we in de rol van projectmanagement meerdere solutionpartners aan.

Maincontractor service

Een supermarkt moet te allen tijde blijven draaien. Storingen en onderhoudswerkzaamheden zijn daarom lastig. Hollander Techniek is vanuit zowel projecten als vanuit service gewend om integraal meerdere partijen aan te sturen naar behoefte van de klant. Door efficiënt storingsbeheer en slim onderhoud kunnen de jaarlijkse kosten worden verlaagd.

Data-analyse van storings-en onderhoudsdata maakt het zelfs mogelijk om preventief onderhoud te plegen, waardoor storingsmeldingen minder voor zullen komen. Zo bent u de storing voor.

Neem contact op


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: