Middenspanning

Middenspanning Hollander Techniek

Zonder elektriciteit staat alles stil. Dit wordt maar al te duidelijk bij een onverhoopte storing in de energievoorziening. Om machines en installaties permanent en probleemloos draaiende te houden is een betrouwbaar elektriciteitsnet belangrijker dan ooit.

Als groot verbruiker in de industrie, utiliteit, of sector waterzuivering of afvalrecycling is een betrouwbaar elektriciteitsnet belangrijk. Hollander Techniek zorgt voor een betrouwbare installatie, vanaf het middenspanning distributienet tot de laagspannings en hoofdverdeelinrichting, inclusief alle schakels,- besturingen en meetsystemen. Hollander Techniek heeft al jaren meer dan 10 middenspanningsspecialisten in huis en kan de wettelijke installatieverantwoordelijkheid volledig van u overnemen..

Gecertificeerde middenspanning specialisten

Onze gecertificeerde technici geven u advies, dragen zorg voor de engineering, voeren de installatie uit, verlenen service en tekenen voor het technisch beheer. Het kan daarbij gaan om nieuwbouw maar ook om vernieuwing of uitbreiding van bestaande installaties. Ongestoord productie blijven draaien terwijl Hollander Techniek de gehele stroomvoorziening, inclusief de middenspanningsinstallatie vervangt, is niet ongewoon.

 

Een solide eigen middenspanningsinstallatie - die berekend is op haar taak - verhoogt uw bedrijfszekerheid.

Waarom middenspanningsinstallatie vervangen of onderhoud & verantwoording over te dragen 

  • Verouderde installatie voldoet niet aan wettelijke eisen.
  • Kwaliteit en stabiliteit van elektriciteitsnet of middenspanningsinstallatie neemt af.
  • Netbeheerders stoten onderhoud- en uitbreidingswerkzaamheden af.
  • Omvang productielocatie neemt toe en daarmee de energievraag.
  • Minder kennis in eigen huis.

 

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Deel deze pagina: