Rondleiding

Behind the scenes bij Vitens Epe

Neem een kijkje achter de schermen bij het project Vitens Epe

Speciaal voor de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni organiseren we in samenwerking met Salverda Bouw en Vitens een unieke rondleiding. Tussen 10.00 en 16.00 uur laten we je een kijkje achter de schermen nemen bij het project Vitens Epe, onderdeel van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Hier realiseren wij de elektrotechnische installatie van het nieuwe pomp- en bedieningsgebouw, t.b.v. de waterdistributie in de regio.

Het wordt een dag vol plezier voor het hele gezin of als individuele bezoeker, met:

✅ Een rondleiding over de bouwplaats
✅ Een leerzame wandeling langs de winputten en infiltratievijver
✅ Vogelhuisjes timmeren en een springkussen voor de kinderen

Een veelzijdige rondleiding

Salverda Bouw zal je laten zien welke werkzaamheden er plaatsvinden in de keten, zaagloods en opslagcontainers. Vitens zal uitleggen welke route jouw (drink)water aflegt, waarom de drinkwatervoorziening onder druk staat en hoe ze rekening houden met de flora en fauna. En Hollander Techniek zal je tijdens de rondleiding het technische gedeelte laten zien van het nieuwe pomp- en bedieningsgebouw.

Wees welkom

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op zaterdag 17 juni tussen 10.00 en 16.00 uur, aan de Dellenweg 137 in Epe!
Let op! De bouwplaats is bereikbaar vanaf het dorp Epe. De Zuidweg is afgesloten.

Meer nieuws

Uitgekookt 2

Pijlsnelle orderverwerking voor Uitgekookt door productie-automatisering 

Nieuws26 april 2023

Robotize ontwierp in samenwerking met Hollander Techniek en Machinefabriek Geurtsen een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt.

Middenspanning uitgelicht

Hollander Techniek ontzorgt volledig op middenspanningsinstallaties

Nieuws22 februari 2023

Nu de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties van industriële bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. Hollander Techniek neemt het gehele ontwerp, de installatie en installatieverantwoordelijke proces uit handen.

VDL1

Circulair Leidingwerk bij VDL

Nieuws10 februari 2023

Voor het testen van een circulair leidingwerkconcept, kiest Hollander Techniek voor de verbouwing van het bedrijfsrestaurant van VDL-ETG in Almelo. In dit project worden de verwarmingsinstallaties aangesloten op de bestaande techniekruimte.