Nieuws

Hollander Techniek genomineerd!

Duurzaamste bedrijf van Nederland 2021

Hollander Techniek is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021’! De verkiezing wordt uitgeschreven door Nederland Co2 Neutraal; een stichting die bedrijven en instellingen helpt uit te groeien tot klimaat neutrale ondernemingen.

Natuurlijk zijn we ape-trots op deze nominatie! Duurzaam ondernemen zit immers al vanaf onze oprichting in ons hart. Dagelijks werken wij met passie aan het ontwikkelen van duurzame technische totaaloplossingen. Onze ambitie is in 2025 aantoonbaar klimaatneutraal te werken. Samen met onze medewerkers, klanten en partners zetten we alles op alles om deze ambitie te verwezenlijken. Door groen te doen, verleggen wij grenzen.

Tijdens de verkiezing worden de genomineerde bedrijven door een vakjury beoordeelt Naast de vakjury-prijs is er ook een publieksprijs. En daar kun jij je stem voor uitbrengen!

Stem via onderstaande link op jouw favoriete duurzaamste bedrijf (Hollander Techniek natuurlijk ????). Op 9 december wordt via een (online) event de winnaar bekend gemaakt.

https://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

(Tip: lukt stemmen niet via je laptop, probeer het dan via je mobiel)

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

Jaap van der Krol bad | Hollander Techniek

Duurzaam Zwemmen

Nieuws4 september 2020

Nederland telt meer dan 500 openbare zwembaden. De kosten voor energie en onderhoud vormen ruim één derde van de totale kosten van een zwembad. Hiermee loopt het energie- en exploitatiebudget al snel richting enkele tonnen per jaar.

AG logistics | Hollander Techniek

Hollander Techniek werkt aan circulair distributiecentrum

Nieuws26 november 2020

AG Logistics Services bouwt in Ede aan hun nieuwste en grootste locatie die ruimte biedt voor 42.000 palletplaatsen. Hollander Techniek is in samenwerking met systeemintegrator Leertouwer verantwoordelijk voor de E- en de WTB-installaties.

Ennatuurlijk | Hollander Techniek

Hollander Techniek aan de slag voor Ennatuurlijk

Nieuws29 juni 2020

Nederland verduurzamen en de energietransitie versnellen, dat is waar Ennatuurlijk elke dag hard aan werkt. Wij zijn trots dat Ennatuurlijk ons heeft gekozen als kennis- en implementatiepartner voor het project Luxovius!