Nieuws

Unilever | Ropa Run

Hollander Techniek sponsort energie

Al 25 jaar loopt Unilever mee in de Ropa Run. Een uitdagende estafetteloop voor het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit jaar sponsorde Hollander Techniek team Unilever Vitality Runners door energie te leveren.

Gesponsord met energie

Unilever en Hollander Techniek werken al langere tijd samen. Zo werkten wij mee aan één van de meest duurzame gebouwen ter wereld: het Unilever Global Foods Innovation Center in Wageningen. Wij ontwierpen en installeerden de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, en zijn gedurende twee jaar verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan. Tijdens één van onze onderhoudstaken kwam de Ropa Run ter sprake.

Deelnemende teams kunnen op verschillende manieren gesponsord worden. Hollander Techniek sponsorde Unilever door het team tijdens de run van energie te voorzien.

“Er is niks mooier dan een bijdrage leveren aan de maatschappij. Het idee van sponsoring sprak mij, als voormalig deelnemer, direct aan. Hollander Techniek heeft vervolgens besloten om de energie, in de vorm van een generator, aan dit team te sponsoren.”

Gerard Eendebak, Contractmanager bij Hollander Techniek

Basics voor het basiskamp

Koos Blokland, Projectmanager E & ICT bij Unilever, vertelt: ‘‘Ons team had net een oefenrun gelopen, toen wij erachter kwamen dat een generator wel erg handig zou zijn. Hollander Techniek heeft deze wens opgepakt als mogelijkheid om te sponsoren.’ Een goede generator is erg belangrijk om de run succesvol te volbrengen. ‘‘Om 500 kilometer af te leggen, zijn wij zo’n drie dagen onderweg. Wanneer lopers en fietsers hun afstand af hebben gelegd, keren zij terug naar een mobiel basiskamp. Een plek om te herstellen, eten en slapen. Met een mobiel basiskamp, moet ook de elektriciteit mobiel zijn. Een generator maakt dit mogelijk’’, aldus Koos.

Hollander Techniek is trots dat wij bij mochten dragen aan de inspanningen die team Unilever Vitality Runners heeft verricht. Een succesvolle run, waarmee zij als team €29.134,27 ophaalden!

Meer informatie over de run is te vinden op de website van de Ropa Run.

L1008431 2

Vragen over dit artikel? Neem contact op!

Meer nieuws

CO2 Prestatieladder | Hollander Techniek

Samen voor duurzaamheid

Nieuws21 december 2021

Duurzaamheid zit al ruim 45 jaar in het hart van Hollander Techniek. Wij willen op geen enkele wijze schade toebrengen aan het milieu én streven naar een klimaat-neutrale bedrijfsvoering.

Apenheul | Hollander Techniek

100 bomen voor jarige Apenheul

Nieuws12 juli 2021

Hoera, Apenheul blaast 50 kaarsjes uit! Een bijzondere mijlpaal waar Apenheul uitgebreid bij stil staat. Hollander Techniek en Apenheul werken al jaren nauw samen. Een bijzonder cadeau voor dit jubileum kon dan ook niet uitblijven….

uitgelichtduurzaam

Hollander Techniek genomineerd voor Duurzaamste bedrijf van Nederland 2021

Nieuws12 november 2021

Hollander Techniek is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021’! De verkiezing wordt uitgeschreven door de Stichting Nederland Co2 Neutraal; een stichting die bedrijven en instellingen helpt uit te groeien tot klimaat neutrale ondernemingen.