Nieuws

Veilig en efficiënt thuiswerken

Vijf tips om zo optimaal mogelijk te werken vanuit huis.

In deze tijd is het belangrijk om ook vanuit huis veilig en efficiënt te werken. Hollander Techniek biedt verschillende ICT-oplossingen die hieraan bijdragen. In dit artikel leest u een vijftal tips die werken vanuit huis nog makkelijker maken:

1. Een veilige verbinding

Doordat medewerkers op afstand toegang krijgen tot documenten, is het van belang om de verbinding met het bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. Een VPN-verbinding biedt uitkomst. Het is een versleutelde virtuele tunnel om veilig het bedrijfsnetwerk te benaderen. Lees meer over een veilige VPN-verbinding.

2. Toegankelijkheid extra goed beschermd

Om bedrijfsinformatie nog beter te beschermen dan ‘alleen’ met een wachtwoord, is Multi-Factor Authenticatie (MFA) een oplossing. Een MFA maakt gebruik van meerdere claims om zo de gebruiker te valideren en uw informatie beter te beschermen. Meer informatie over een Multi-Factor Authenticatie vindt u in het artikel ‘toegankelijkheid extra beschermd‘.

3. Werkplek beveiliging

Door de toename van alle data die over het internet gaat, neemt ook de kans op virussen toe. Naast het stimuleren van bewust internetgedrag helpt een goede beveiligingsoplossing. Hoe? Lees het in ons artikel over werkplek beveiliging.

4. Meer persoonlijk contact

De moderne werkplek biedt de mogelijkheid om spraak en beeld samen te brengen ook al werken we op afstand. Met behulp van Microsoft Teams is een conference call heel gemakkelijk geregeld. Daarnaast biedt Microsoft teams nog veel meer handige oplossingen. Welke? Lees het in ons artikel ‘beter persoonlijk contact‘.

5. Snel en op afstand geholpen

Met werkplek gerelateerde vragen snel en professioneel geholpen worden om vervolgens weer door werken. Een medewerker op afstand veilig toegang geven om het probleem op te lossen, het kan met Hollander Techniek ICT. Meer informatie leest u in het artikel ‘snelle hulp op afstand‘.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht persoonlijk advies of een gratis consult, neem dan gerust contact op met Raimond Trumper, accountmanager ICT, via 06-135 81 011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

Internet of Things | Hollander Techniek

Internet of Things loopt als een rode draad door al onze diensten

Nieuws15 april 2020

Mark Schuijer is product owner instore development bij Hollander Techniek en verantwoordelijk voor innovatie binnen het retail segment. Die innovatie begroet je al bij de deur van het bedrijfspand op bedrijventerrein De Hoef.

Instore analytics | Hollander Techniek

Bent u klaar voor de winkel van de toekomst

Nieuws10 maart 2020

Ronny Max is oprichter van adviesbureau Silicon Waves en de Behavior Analytics Academie. Ze werkte met meer dan tweehonderd retailers aan projecten op het gebied van instore optimalisatie en ontwikkelde een raamwerk voor fysieke winkels om succesvol aan de slag te gaan. Daar willen natuurlijk meer van weten en we vragen Ronny naar de ins and outs.

inspectie2

Hollander Techniek behaalt SCIOS scope 10 certificering

Nieuws16 november 2020

Waar moet je op letten tijdens een scope 10 inspectie, hoe beoordeel je de brandrisico’s en hoe breng je deze vervolgens in kaart? Dat weten onze inspecteurs uit Team Inspectie. Onze inspecteurs zijn volgens de richtlijnen van SCIOS scope 10 opgeleid en mogen zich betrouwbare en vakkundige inspecteurs noemen.