Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Sneller, eenvoudiger en overzichtelijker

We zijn trots te kunnen melden dat onze nieuwe website live is. Dat is niet alleen leuk nieuws voor ons, maar vooral voor u. We hebben namelijk goed geluisterd naar uw wensen. De informatie die u zoekt is nu nog sneller en eenvoudiger te vinden. Met slechts een paar muisklikken bereikt u de pagina van de markt waarin u werkt en staat overzichtelijk weergegeven wat wij in uw markt kunnen betekenen. Bovendien ziet u direct welke projecten wij in uw markt hebben afgerond én kunt u eenvoudig contact opnemen met de juiste contactpersoon.

Wilt u meer weten over Hollander Techniek? Op de pagina ‘Over Hollander Techniek‘ vindt u uitgebreide informatie over onze historie, waar wij voor staan en wat onze ambitie is op het gebied van duurzaamheid.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier!

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

Apeldoornse familiebedrijven | Hollander Techniek

Apeldoornse familiebedrijven vormen bouwteam voor Van Gerrevink

Nieuws22 februari 2021

Draisma, Hollander Techniek en Mulder Systems werken mee aan een grote interne verbouwing bij Recyclingbedrijf Van Gerrevink.

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.

Hollander Techniek en Apenheul werken samen aan duurzaamheid

Nieuws16 maart 2021

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden onlangs een partnerovereenkomst. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

EnnatuurlijkP1 | Hollander Techniek

Eerste mijlpaal in project Ennatuurlijk behaald

Nieuws8 maart 2021

Geheel onverwachts werd er een P1-storing veroorzaakt in het project Ennatuurlijk. De storing was een test om te kijken of de servicepartijen deze goed afhandelden in samenwerking met andere partijen.