Vakbeurs

Kom naar AQUA Nederland 2023

Zien wat Hollander Techniek doet op het gebied van water?

Op 21, 22, 23 maart is Hollander Techniek aanwezig bij AQUA Nederland 2023. Dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samen.

Onze specialisten op het gebied van water houden zich onder meer bezig met de automatisering van waterprocessen, van software- en hardware-engineering, paneelbouw tot montage op locatie. Hollander Techniek is een system integrator met veel ervaring in multidisciplinaire teams en biedt diensten en oplossingen voor onderzoek, ontwerp en realisatie van zuiveringsinstallaties. Het team heeft vele succesvolle projecten uitgevoerd voor klanten in de sector van waterschappen en drinkwatermaatschappijen.

Bezoek onze stand #H 124 en ontdek de toekomst van watermanagement. Meld je nu aan voor de AQUA Nederland beurs 2023.

✅ Stand #H 124
✅ 21, 22 en 23 maart 2023
✅ 10:00 – 18:00 uur
✅ Evenementenhal Gorinchem
www.aquanederland.nl

Meer nieuws

Middenspanning uitgelicht

Hollander Techniek ontzorgt volledig op middenspanningsinstallaties

Nieuws22 februari 2023

Nu de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties van industriële bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. Hollander Techniek neemt het gehele ontwerp, de installatie en installatieverantwoordelijke proces uit handen.

VDL1

Circulair Leidingwerk bij VDL

Nieuws10 februari 2023

Voor het testen van een circulair leidingwerkconcept, kiest Hollander Techniek voor de verbouwing van het bedrijfsrestaurant van VDL-ETG in Almelo. In dit project worden de verwarmingsinstallaties aangesloten op de bestaande techniekruimte.

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.