Leren en werken in ons interne opleidingscentrum "onderWERKwijs"

onderWERKwijs is het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek. Gericht op jonge collega’s en alle huidige medewerkers. Inderdaad collega’s, want ook de techneuten in opleiding komen gelijk in dienst!

Het eerste jaar is de opleiding zo breed mogelijk, daarna kiezen de monteurs in opleiding een richting. Iedere drie maanden wisselen ze van afdeling om zo veel mogelijk ervaring op te doen. 

Aanvragen oriëntatiegesprek

Ben je benieuwd of een interne opleiding bij Hollander Techniek iets voor jou is? Kom dan langs voor een oriëntatiegesprek met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek ontdek je de vele mogelijkheden die de techniek biedt en welke richting jou het beste past.

Wijnand Pul
Praktijkopleider
06 - 41 70 03 26

Mail Wijnand

Theo Burghout
Ontwikkelingsadviseur
06 – 46 02 76 02

Mail Theo

Voor BBL of BOL

Leerlingen kunnen naast één of meer dagen school, bij Hollander Techniek terecht kunnen voor brede praktijkervaring. Na het behalen van het diploma is er de mogelijkheid om bij Hollander Techniek in vaste dienst te komen.

Lees meer

Voor zij-instromers

Ben jij toe aan een mooie 2e stap in je loopbaan? Of wil je graag gaan werken in de techniek? Mensen uit de techniek, maar ook zij-instromers kunnen in het opleidingscentrum hun eigen carrière bepalen. Wij investeren graag in talent!

Lees meer

Voor medewerkers

Nieuwe technieken en innovaties verlangen steeds weer andere vaardigheden van de medewerkers. Door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan geeft Hollander Techniek alle medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen.

Lees meer

Uitgeroepen tot beste leerbedrijf mét topcoach

We zijn al jaren een erkend leerbedrijf en zijn in 2010 uitgeroepen tot beste leerbedrijf in Noord en Oost Nederland. Onze leidinggevende monteurs, chefmonteurs, eerste monteurs en planners zijn als werkplekbegeleider gecertificeerd. Ze zijn hierdoor zeer betrokken bij de ontwikkeling van onze monteurs in opleiding. Wijnand Pul, onze praktijkopleider, is zelf in 2017 verkozen tot Topcoach!

Theo Burghout | Ontwikkelingsadviseur
“De markt verlangt veel techniek. Willen we ons onderscheiden, dan moeten we onze mensen zelf opleiden volgens onze eigen filosofie. Het heeft ook te maken met boeien en binden van onze medewerkers, als zij zich ontwikkelen dan liften wij als bedrijf mee.”

Wijnand Pul | Praktijkopleider
“De keuzes tekenen zich in het eerste jaar al af. Liever dunne kabels of juist dikke pitten in de industrie? Zo heeft ieder zijn eigen voorkeur en als mensen met plezier werken, heb je ook een tevreden klant.” 

Deel deze pagina: