Over ons

Hollander Update

Een verzameling van mooie projecten

We zijn trots op wat we doen en delen onze projecten graag met de wereld. Dat doen we jaarlijks via ons magazine ‘Update’. Lees hier de edities van de afgelopen jaren terug.

Update2020

Hollander Update 17

Editie: Maart 2021

Van ontwerp tot nazorg. Bij Hollander Techniek ontzorgen wij u graag compleet. Dat doen wij samen met andere partijen in de keten. In deze Update nemen wij u mee in de projecten die wij samen met onze partners hebben gerealiseerd. De thema's data-driven en duurzaamheid lopen als een rode draad door onze projecten heen.

Update2019

Hollander Update 16

Editie: September 2019

We zijn nooit klaar! In de techniek volgen innovaties en ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. In deze Update nemen wij u graag mee in een aantal projecten waaraan wij gewerkt hebben. Van een nieuw logistiek centrum voor Bredenoord in Apeldoorn tot een rioolwaterzuiveringsproject in Alkmaar. Ieder project heeft eigen aandachtspunten en uitdagingen. Dat maakt de diversiteit in ons werk groot en dat motiveert ons om keer op keer grenzen te verleggen.

Update2018

Hollander Update 15

Editie: December 2018

Bij Hollander Techniek hechten we veel waarde aan samenwerken. In deze Update staat dit thema centraal. U leest bijvoorbeeld hoe Loparex een technische partner vond in Hollander Techniek.

Update2017

Hollander Update 14

Editie: Maart 2018

In deze Update staat het thema innoveren centraal. Van zonnepanelen voor Theater Orpheus in Apeldoorn tot een stabiele cleanroom volgens ISO-standaard.

Update 16 | Hollander Techniek

Hollander Update 13

Editie: September 2016

In deze Update vindt u een verzameling van diverse mooie projecten uit 2015 en 2016. Een extra dikke editie!