10 redenen voor een ‘slim’ automatiseringsplan

07-06-2018
Slimme automatisering is noodzaak. Waarom? We verzamelen vandaag de dag steeds meer data dankzij nieuwe technologieën, integratie van systemen en toepassing van Internet of Things (IoT). Al deze ontwikkelingen hebben uiteraard invloed op de inrichting van uw automatisering. Deze vooruitgang (data-acquisitie) is bijzonder waardevol! Tenminste, als u hierop kunt inspringen met uw huidige automatisering.

Wensen vanuit de markt

Massamaatwerk, (keten-)traceerbaarheid, procesverbetering, foutloos en sneller produceren, robotisering, papierloos werken, de slimme werkplek, enz. Dit zijn belangrijke wensen die spelen in de markt en vragen om een bepaalde vorm van informatieverwerking en procesbesturing. Het belang van een ‘slim’ automatiseringsplan wordt steeds groter. Of het nu gaat om verbetertrajecten, nieuwbouw- of uitbreidingsplannen. Wat uw aanleiding ook is, een automatiseringsplan geeft inzicht in uw processen, uw huidige automatisering en de optimalisatie daarvan. Nieuwe inzichten waarmee u verder komt.

 

'Een automatiseringsplan brengt nieuwe inzichten waarmee u verder komt.'

 

Verbinden voor de toekomst

Hollander Techniek is ‘systeem integrator’. Wat betekent dat we dagelijks bezig zijn met het leggen van verbindingen. We benutten data uit verschillende systemen en ontwikkelen vooruitstrevende oplossingen. Waarbij we onze expertise in het ‘verbinden’ toepassen op machines, logica en meetgegevens. 

Begin klein, maar start een (r)evolutie!

Het eerste optimalisatieproject hoeft niet groot te zijn. Ons advies is zelfs: begin klein. Stap voor stap realiseren we, met op maat gesneden aanpassingen en uitbreidingen, uw fabriek van de toekomst. Dit vergroot de kans op succes en zorgt ervoor dat uw medewerkers aangesloten blijven. We streven er naar – als Smart Industry Ambassadeur – om met u en uw eigen mensen uw visie te realiseren. Zet de eerste stap en maak uw automatiseringsplan samen met ons. Zorg dat uw organisatie klaar is voor de toekomst!

 

'Zorg dat uw organisatie klaar is voor de toekomst!'

 

10 redenen: waarom een automatiseringsplan?

Het automatiseringsplan zorgt ervoor dat u gestructureerd en met een duidelijke visie met automatisering aan de slag gaat. Het voorkomt een wildgroei aan applicaties en zorgt voor een toekomstbestendig platform. Hieronder 10 doelen die u kunt bereiken met een goed automatiseringsplan:

1. Beter inzicht in processen
2. Efficiënter werken
3. Meer capaciteit
4. Kwaliteitsverbetering
5. Kostenreductie
6. Modernisering
7. Ketenintegratie
8. Afhankelijkheid verminderen
9. Flexibiliteit vergroten
10. Duurzamer werken


Meer weten? Lees meer over Smart Industry of Industriële Automatisering.

 

Marco van Wijngaarden
Adviseur Smart Industry
055 368 1332| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Marco van Wijngaarden

Deel deze pagina: