Managed Services Helemaal hollander

4 kritische vragen over cloud diensten

02-07-2014
Ik wil overstappen op een cloud dienst, maar…

Bekijk de website: www.helemaalhollander.nl

Is het wel veilig?
U hoeft niet te vrezen dat uw gegevens in de cloud kwetsbaar zijn voor hackers, met alle risico’s voor de continuïteit van uw bedrijf. Managed Services maakt namelijk gebruik van een eigen beveiligde infrastructuur die niet publiek toegankelijk is. En daarnaast maken we gebruik van high-end security oplossingen. Dit zijn een hoogwaardige beveiligingsoplossingen die centraal beheerd en onderhouden worden. Hiermee voldoet Managed Services aan een hoogwaardig veiligheidsniveau.

Hoe zit het met de beschikbaarheid?
Ons datacenter is volledig redundant ingericht. Alle componenten zijn dubbel uitgevoerd. Hiermee is de kans op uitval minimaal. Wij garanderen een maximale beschikbaarheid van uw ict omgeving en uw personeel kan ten alle tijden doorwerken, waar en wanneer dit nodig is.

Ben ik eigenlijk wel zo flexibel?
Managed Services vormt een modulair en schaalbaar dienstenpakket dat we helemaal naar uw wensen inrichten. De aloude ict knelpunten zijn verleden tijd. U hoeft niet langer overcapaciteit in te kopen, maar u schaalt precies op en af na gelang u nodig heeft.

Cloud diensten zijn toch duur?
“De maandelijkse kosten zijn te hoog. Ik koop nog liever een nieuwe vaste server, want dan ben ik minder kwijt.” Dit is een veel gehoorde reactie, maar niet gegrond. Wat men dan niet meerekent zijn de kosten voor onderhoud, beheer, jaarlijkse licentieverlenging, abonnementsvormen en energiekosten. Hoeveel is een volledige ontzorging waard?

Meer informatie:
Henri van Asselt (Adviseur IT)
088-8018080 of mail naar managedservices@hollandertechniek.nl
Bekijk de website: www.helemaalhollander.nl

 

Rob van Kempen
Manager Zorgtechnologie
055-368 1371 |  

Mail Rob van Kempen

Deel deze pagina: