€ 11.000,- voor inloophuizen kankerpatiënten

19-12-2014
Hollander techniek bestaat 40 jaar en dat was reden voor een feestje. En waar een feestje is, daar komen geschenken. Hollander techniek vroeg echter geen geschenken voor zichzelf, maar voor de inloophuizen voor kankerpatiënten. In totaal is er € 11.000,- opgehaald! Per vestiging van hollander techniek is er een inloophuis gekozen.

Zo is er is €2.750 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding Almelo, Parkhuys Almere, Stichting ‘K leef Apeldoorn en het Toon Hermans Huis Amersfoort.

Reactie KWF
Gerda Zanting, voorzitter KWF Kankerbestrijding Almelo zegt het volgende over de actie: ‘We zijn als Almelose afdeling van KWF Kankerbestrijding onder de indruk van dit initiatief, waarvoor we hollander techniek bedanken. Deze mooie opbrengst draagt bij aan ons doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Actie mogelijk dankzij onze klanten
Via deze weg bedanken we ook alle relaties die deze actie mogelijk hebben gemaakt. We mogen samen trots zijn op het bedrag dat we hebben opgehaald voor de strijd tegen kanker.

Bekijk hier de fotocollage: fotocollage 
(linksboven KWF Kankerbestrijding Almelo, rechtsboven Parkhuys Almere, linksonder Stichting 'K leef Apeldoorn en rechtsonder Toon Hermans Huis Amersfoort.)

Lees hier meer over het 40-jarig jubileumfeest: http://www.hollandertechniek.nl/40jaar/

Deel deze pagina: