AH Veldhoven beveiligd met IDIS DirectIP

13-05-2013
Albert Heijn te Veldhoven heeft gekozen voor het nieuwe DirectIP cameraobservatie- en registratiesysteem van IDIS.

Op 17 april Jl. openende de Franchisewinkel Albert Heijn Veldhoven officieel haar deuren. De complete beveiligingsinstallatie is geïnstalleerd door Hollander Techniek. Naast installatie hebben zij ook het advies uitgebracht, welke aan de grondslag heeft gelegen voor de gehele beveiligingsinstallatie.

Albert Heijn Veldhoven maakt gebruik van een cameraobservatie- en registratiesysteem voor overvalpreventie, om schade als gevolg van winkeldiefstal te beperken en het winkelgedrag en looproutes waar te nemen. De retailer heeft gekozen voor de DirectIP Product-line van IDIS Benelux. Met de inzet van een volledig Full HD IP camerasysteem met DirectIP, is het mogelijk om genoemde doelstellingen te behalen. De beeldkwaliteit in zowel live-monitoring als opgenomen zijn in FULL HD 1080P resolutie en ook nog eens real-time en dus bruikbaar en effectief. In Full HD resolutie zijn veel meer details zichtbaar welke cruciaal kunnen zijn in de herkenning en dus opsporing van een winkeldief.

De winkel is voorzien 16x FULL HD IP camera’s, 1x 32 kanaals NVR, 1x 19” Spot-monitor, 2x 42” Multispot- monitoren, 1x Client-PC met hierop IDIS centeren een 1x 24-port DirectIP PoE switch. De lunchruimte is toegerust met een 42” monitor waarop 16 real-time camerabeelden gelijktijdig in Multi-screen weergegeven worden. en is direct aangesloten op de NVR (HDMI uitgang). Ook het kantoor van de bedrijfsleider is voorzien van een degelijke 42” monitor met live camerabeelden. waarop tevens 16 camerabeelden live real-time gelijktijdig in Multi-screen weergeven worden en zit direct aansloten op een Client-PC.

Bron: Beveilingsnieuws.nl 

Deel deze pagina: