Apeldoorn IT-Congres - Let's get digital!

18-10-2018
Wat ga jij als IT'er doen op 15 november? Naar het Apeldoorn IT-Congres natuurlijk! Hier ga je netwerken met vakgenoten, bezoek je een boeiende informatiemarkt en luister je naar inspirerende sprekers zoals Igor Beuker en Martijn Aslander.

Na het succes van het Apeldoorn-IT congres 2016 in Omnisport staat dit inspirerende IT evenement nu gepland op donderdag 15 november 2018. Dit keer op het unieke industrieel erfgoed van Zwitsal Apeldoorn.

Het congres met als titel 'Let’s get digital!' staat dit jaar in het teken van digitale transformatie; de transformatie die bedrijven doorlopen naar een meer digitale organisatie om in te kunnen blijven spelen op de behoeften van hun doelgroep. Binnen de tracks: Strategie, Techniek, Mens, Privacy en Innovatie kun je inspirerende sessies en workshops bijwonen en daarnaast netwerken met vakgenoten.

Deelname aan het congres is gratis en is interessant voor alle IT’ers die wonen en/of werken in Apeldoorn. Zorg dat je je op tijd aanmeldt voor de verschillende sessies. Jacob Brobbel en Joost Leferink van Hollander Techniek geven tijdens het congres een workshop over het thema 'Vertrouwen versus Veiligheid' (om 15.20 uur). 

Bekijk het programma en schrijf je in voor het Apeldoorn IT Congres op het Zwitsalterrein in Apeldoorn via onderstaande link.

Let’s get digital! 

Naar de congrespagina

 

 

Deel deze pagina: