Aqua Nederland Vakbeurs

02-03-2020

Op 16, 17 en 18 juni 2020 vindt de 14e editie plaats van de Aqua Nederland Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem. Dit is hét evenement voor de nationale waterbranche met maar liefst 370 exposanten die hun producten/diensten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie delen. Ook Hollander Techniek is aanwezig om je meer te vertellen over onder andere industriële wateroplossingen.

De Aqua Nederland Vakbeurs is de enige nationaal georiënteerde waterbeurs en biedt een breed scala aan kennis en innovaties. De beurs is voor iedereen die werkzaam is bij onder andere waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeenten en in de industrie. Tijdens de beurs kun je een heleboel kennis opdoen en is het mogelijk om met professionals uit de waterbranche te netwerken.

Industriële wateroplossingen

Al vele jaren verzorgt Hollander Techniek industriële wateroplossingen voor (drinkwater)bedrijven en waterschappen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanpassing of renovatie van zuiveringsinstallaties voor afvalwater, drinkwater of proceswater. Nieuwe technieken, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zorgen voor slimme en duurzame innovaties die leiden tot financiële besparingen en milieuvoordelen.

Een rioolwaterzuiveringsinstallatie of drinkwaterzuiveringsinstallatie die voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en eisen? Innovatief, duurzaam en toekomstgericht? De beschikbaarheid en kwaliteit van water staan voortdurend onder druk. Daarom werken wij met onze klanten continu aan de productie van gezond en betrouwbaar drinkwater, uitgebalanceerd proceswater en gezuiverd afvalwater.

Kom je ook? Meld je dan hier direct aan op. 

 

Robin Holleboom
Projectleider industrie
055 368 1111| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Robin Holleboom

Deel deze pagina: