AquaNL beurs | automatisering industriële waterzuivering

04-03-2015
Samen met onze gewaardeerde partner GEA Westfalia Separator Nederland zijn wij te vinden op de AquaNL vakbeurs in de evenementenhal Gorinchem. De Nederlandse watersector komt hier bij elkaar. Op 17, 18 en 19 maart 2015 vindt u op deze beurs alles op het gebied van waterbehandeling-, management en technologie. Wij zijn te vinden op stand 287

Bent u als organisatie actief op het gebied van afvalwaterbehandeling, leidingsystemen, pompen, desinfectie, legionella preventie, meet- en regeltechniek, filters, membrane bioreactoren of waterbouw? Aqua Nederland Vakbeurs biedt de uitstekende gelegenheid om te netwerken, relaties te onderhouden en ontmoeten en informatie uit te wisselen in een sfeervolle omgeving. 

Wij spreken u graag en zijn te vinden op stand 287.

Wij presenteren:
WaterMaster CF-series decanter (GEA Westfalia Separator)
De ‘Watermaster CF-serie’ decanter realiseert met zijn vernieuwde aandrijving een ongeëvenaard hoge ontwatering graad, dit laatste gecombineerd met een aanzienlijke reductie van het geïnstalleerde vermogen. De GEA Westfalia Separator waterMaster CF-series decanters onderscheiden zich van de concurrentie door de hoogste ontwateringsrendementen in combinatie met het laagste specifieke stroomgebruik.

Nieuw decanter IO besturingssysteem (GEA Westfalia Separator)
Naast een CF3000 decanter zullen we tijdens de beurs eveneens een demoversie tonen van ons nieuwe decanter IO besturingssysteem. Dit nieuwe besturingssysteem onderscheidt zich door een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

Volledige integratie
Hollander techniek verzorgt de volledige automatisering en integratie van de GEA Westfalia machines. Als partners richten wij ons samen op bestaande en nieuwe waterzuiveringen, zowel communaal als industrieel.  Wij voeren hierbij de civiele-, werktuigbouwkundige- en automatiseringswerkzaamheden uit.

Rol van hollander techniek
Als technisch integrator vervult hollander techniek een verbindende de rol. Middels nauwe samenwerkingen met partners als GEA Westfalia, zijn wij in staat samen met u innovaties te ontwikkelen en complete oplossingen te creëren die toegevoegde waarde geven aan uw activiteiten. Hollander Techniek overziet de hele automatiseringspiramide en staat voor verbinding en integratie. Oplossingen worden geboden met procesoptimalisatie als duidelijke uitgangspunt.

Aanmelden en openingstijden:
Beurs bezoeken/ kaarten bestellen?: Wij zijn te vinden op stand 287.

17 maart 2015: 10.00 - 18.00 uur
18 maart 2015: 13.00 - 21.00 uur
19 maart 2015: 10.00 - 18.00 uur

Vooraf al vragen?
Anne-Jaap Deinum
055-3681329 of mail Anne-Jaap

Deel deze pagina: