Arthur de Bruin op weg naar Euroskills 2016

22-09-2016

Arthur de Bruin en Wilfried Loman, monteurs bij Hollander Techniek, zijn op weg naar de Euroskills begin december. Dat betekent veel oefenen, maar ook media-momenten horen daar bij. Zo is Arthur de Bruin in bovenstaande video te zien. Daarin vertelt hij kort over zijn weg van beginnend leerling monteur tot de stap naar de Euroskills die in Gothenborg te Zweden zullen plaatsvinden.

Ontwikkeling voorop
Hollander Techniek wil bekendstaan als technisch integrator met personeel waarbij kwaliteit voorop staat. Om dat blijvend te garanderen, hebben wij onderWERKwijs, een eigen opleidingsinstituut, waar leerling-monteurs worden opgeleid tot ervaren monteurs die de praktijk in kunnen. Arthur en Wilfried zijn daar een mooi voorbeeld van. Zo is Arthur begonnen als leerling-monteur en begeleidt hij inmiddels andere leerling-monteurs. 

Gothenborg 2016
Van 1- 3 december starten de Euroskills. Daarin participeren Arthur en Wilfried op het onderdeel Mechatronica, een combinatie van technieken als elektrotechniek, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechnieken. De talentvolle monteurs mogen naar de Euroskills omdat ze goud hebben gewonnen bij de nationale Vakkanjers en de regionale Vakkanjers. Om optimaal te presteren op de Euroskills, wordt er veel geoefend. Alle vrije uren worden opgeofferd aan het oefenen voor de Euroskills. Maandag 3 oktober gaan ze alvast naar Zweden voor een oefenwedstrijd tegen de Scandinavische landen.

U kan Wilfried en Arthur aanmoedigen door hun Facebookpagina's te liken (of hen persoonlijk aan te moedigen): 

Arthur de Bruin
Wilfried Loman

 

 

Deel deze pagina: