Bezoek ons op de Aqua Vakbeurs

14-03-2019
Op 19, 20 en 21 maart 2019 vindt de Aqua Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland vindt u de nieuwste innovaties en oplossingen op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Bent u als organisatie actief op het gebied van afvalwaterbehandeling, leidingsystemen, pompen, desinfectie, legionella preventie, meet- en regeltechniek, filters, membrane bioreactoren of waterbouw? Dan is een bezoek aan de stand van Hollander Techniek zeker een must. Graag verwelkomen wij u op onze stand (stand K.110) en praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen. 

Technisch integrator
Aan de hand van een demo op de stand leggen wij u graag uit hoe wij samen met u innovaties ontwikkelen en complete oplossingen creëren die toegevoegde waarde geven aan uw activiteiten. Hollander Techniek overziet de hele automatiseringspiramide en staat voor verbinding en integratie. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanpassing of renovatie van zuiveringsinstallaties voor afvalwater, drinkwater of proceswater. Graag bieden wij u de juiste oplossing en nemen wij u alle zorg uit handen. Wij voeren hierbij de civiele-, werktuigbouwkundige- en automatiseringswerkzaamheden uit.

Aanmelden en openingstijden:
De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Registreer hier voor gratis toegangskaarten. 

Vooraf al vragen?
Neem contact op met Robin Hollenboom
Telefoonnummer 06-41602820 of mail Robin.

Meer info op: https://booking.evenementenhal.nl/nl/aqua-nederland-vakbeurs-gorinchem-2019/gorinchem 

Deel deze pagina: