Brian Vonken 1e op Skills Masters

18-03-2013
Enorm trots zijn wij op de prestaties van Brian Vonken! Hij werd eerste op de skills Masters Telematica / infra. Hiermee heeft hij zich gekwalificeerd voor de WorldSkills; de kampioenschappen die dit jaar in Leipzig plaatsvinden.

Tijdens het beroepenevenement Skills Masters in Ahoy Rotterdam vinden elk jaar onder andere de vakwedstrijden op mbo-niveau voor de technische installatiebranche plaats. Brian Vonken van hollander techniek toonde de jury echt vakmanschap en bewijst hiermee hét jonge vaktalent Telematica/infra te zijn.

Drie dagen lang heeft een deskundige jury Vonken en zijn teamgenoten op de voet gevolgd tijdens de installatie van een bedrijfsnetwerk en de (glasvezel)bekabeling. Deze opdracht is een afspiegeling van de dagelijkse praktijk binnen de technische installatiebranche.
 
“Brian was in eerste instantie verbaasd over de uitslag, want de concurrentie was groot. Op twee tiende punt liet hij de nummer twee, Patrick van de Vreede, achter zich. De andere deelnemers waren het er in ieder geval allemaal over eens, Brian was de beste”, aldus Ben Aalderink (Praktijkopleider van hollander techniek).

onderWERKwijs
Brian Vonken (20 jaar) volgt binnen onze eigen opleidingscentrum onderWERKwijs, de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) tot elektromonteur. Jongens als Brian, met een drijfveer om hun talenten verder te willen ontwikkelen en de drang om grenzen te verleggen worden binnen hollander techniek van harte ondersteund. Uitdagingen als deelname aan de Skills Masters brengt talent tot leven.

“De markt verandert continu en stelt daarmee ook andere, hogere eisen aan personeel. Alles moet sneller zonder dat de kwaliteit daar wat ons betreft onder te lijden mag hebben. Door nieuwe medewerkers intern op te leiden, kunnen wij hen naar het gewenste hoge niveau brengen – en houden!”, aldus Burghout (ontwikkelingsadviseur hollander techniek). Elke dag wijzer worden in je werk, dat is waar onderWERKwijs voor staat.

Deel deze pagina: