Collega finisht na 250 kilometer in de alpen

09-09-2016

Leidinggevend monteur paneelbouw Emanuel Brokke is afgelopen zondag gefinisht na een traject van 250 kilometer door de Alpen. Grenzen verleggen, de pay-off van Hollander Techniek, neemt Emanuel heel letterlijk door mee te doen aan de transalpine-run. In 7 dagen passeerde hij 2 grenzen en maakte hij over de 15.000 hoogtemeters. Wij feliciteren hem van harte met het behalen van deze ultieme uitdaging. 

Zondag 4 september startte Emanuel in Garmisch (Duitsland) en zaterdag 10 september finishte hij in Brixen (Italië). Met een AV'34- team (atletiekvereniging Apeldoorn) doorkruiste hij  Duitsland, Oostenrijk en Italië. Het was een loodzware opdracht waar Emanuel zonder kleerscheuren uitkwam (enkel wat spierpijn en één blaar), Hij is stug doorgegaan tot aan de finish. Emanuel: "Nee, ik heb nooit aan stoppen gedacht, wel had ik er soms genoeg van. Dan denk je dat je er bijna bent, en dan mag je nog verder. Maar het was een super-ervaring! Prachtige natuur, leuke sfeer onder de renners, en het geeft natuurlijk een kick dat ik dit gehaald heb."

Het team bestond verder uit Marinus de Vos, Rene Derksen, Ronald van Ingen, Chantal van der Geest, Benno Oderkerk, Peter van st Annaland, Ruud Kok, Joop Kuiper, Liesbeth Spoelma, Ruud van der Wal en Shayn Rookhuyzen. Een deel van dit team deed 3 jaar geleden ook mee aan de 4 trails run, waarin 150 km en 10.000 hoogtemeters moesten worden overwonnen.

Hollander Techniek ondersteunt Emanuel graag met deze sportieve, grensverleggende prestatie.

Deel deze pagina: