Contractondertekening (ver) nieuwbouw zwembad 't Bun op Urk

31-10-2013
Op woensdag 30 oktober is de opdracht voor het advieswerk van de (ver) nieuwbouw van het Zwembad ’t Bun op Urk officieel ondertekend. Op de foto het bouwteam en de Wethouder van Urk. Foto van links naar rechts: Willem de Groot (Architect), Patrice Soffers (Aannemersbedrijf Draisma), Erik Hollander (hollander techniek) en Geert Post (Wethouder Urk).

In een bouwteam met Aannemersbedrijf Draisma en Architect Willem de Groot zal hollander techniek als hoofdaannemer functioneren. De opdracht voor het adviestraject is getekend. De gemeente heeft de intentie om met ditzelfde bouwteam ook de uitvoering te realiseren. Deze uitvoering start rond de bouwvak 2014. Hollander techniek is hierin verantwoordelijk voor de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en zwembadinstallaties.

Het zwembad ‘t Bun op Urk is bijna veertig jaar oud en dringend aan vernieuwing toe. De uitgebreide verbouwing en nieuwbouw moet resulteren in een nieuw wedstrijdbad, een gerenoveerd doelgroepenbad met glijbaan (50 meter) en extra kleedruimte. Een belangrijk ontwerpcriterium is dat deze uitbreiding moet worden uitgevoerd met behoud van het huidige energieverbruik en het liefst een lager energieverbruik.

 

Voor meer informatie: Gerard Velderman 055-3681158 of mail naar:gerard.velderman@hollandertechniek.nl

Deel deze pagina: