Correctief onderhoud op >100 locaties

27-01-2017

Accommodation Management heeft een onderhoudscontract getekend voor meer dan 100 locaties in Nederland. Dit facilitair managementbureau uit Beuningen bedient een aantal grote retailklanten, waarvoor Hollander Techniek correctief onderhoud gaat uitvoeren in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige werkzaamheden.”

De vestigingen

Op meer dan 100 locaties in het midden, het oosten en het noorden van het land gaan we correctief onderhoud verrichten (zowel elektrotechniek als WTB). Het gaat om vestigingen van Zeeman, Basic Fit, Rabobank, Kijkshop en Benu Apotheken (onlangs gefuseerd met Mediq Apotheken).

Strategisch Service Partner

Karin de Bleyser, sr. business Consultant Retail: "We zijn in de Retail druk bezig om als Strategisch Service Partner vaste voet aan de grond te krijgen. Deze klant is voor Hollander Techniek een mooie stap daarin.” Als Strategisch Service Partner wordt de klant volledig ontzorgd doordat al het onderhoud binnen de verschillende disciplines door één partij wordt afgehandeld. Zo krijgt de klant één aanspreekpunt.

Hollander Techniek heeft hier al ervaring mee bij Albert Heijn. Daar nemen we als Strategisch Service Partner de aandacht voor storingen en systemen over op het gebied van elektrotechniek, WTB, telefonie en beveiliging. Het personeel hoeft zich hierdoor niet bezig te houden met de techniek, maar blijft gefocust op hun primaire taak: aandacht voor de klant.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met op met Karin de Bleyser.

Neem contact op

Bekijk ook onze expertises: Technisch beheer, Service 24/7, Retailtechniek

Karin de Bleyser

Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
+31 6 3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: